Мис Пиги - модна икона!

| 13:09

Специално парти в чест на дамата от "Мъпетите"

Оказа се, че наред със супермоделите Кейт Мос и Наоми Кембъл, и Мис Пиги е модна икона!

 

В навечерието на премиерата на филма "Мъпетите", в който Мис Пиги играе важна роля, беше организирано специално парти в нейна чест. Домакин на партито беше известен лондонски хотел. На пищното събитие присъстваха дизайнери, стилисти, блогъри, а организаторите бяха превърнали залата в будоар на симпатичното прасе.

 

Мис Пиги е почти на 40, които разбира се, не й личат, а гардреобът й по нищо не отстъпва на този на истинските светски дами. Всички са единодушни, че Пиги е истински пионер в областта на модата и блясъка, особено в забавния свят на Мъпетите. За истинските си почитатели тя дори не е кукла.

 

Мис Пиги е лице и на голяма канадска компания за козметични продукти. Най-новото, което тя предлага на пазара, са изразителни изкуствени мигли - точно като нейните. Те се продават заедно с очна линия и специално разработена серия от розови блестящи гримове.

 

Симпатичното розово създание е вдъхновило и дизайнер на обувки за чифт блестящи високи токчета, кръстени на Пиги.

 

Филмът "Мъпетите", където Мис Пиги ще очарова не само с външността си, но и със свежото си чувство за хумор, вече може да се гледа по кината и в България.   

Коментари