Пощенски служител измами 150 човека в село Годешево

| 14:18

Пощенски служител в гоцеделчевско село измами около 150 човека. Огромни суми пари от банковите депозити на хората липсват. Десетки хиляди левове от сметките на хората са изчезвали в продължение на години. Пощенският служител е временно отстранен от длъжност.

Хората в село Годешево са шокирани от кражбата на своя съселянин. Те внасяли парите си в пощенския клон, като не подозирали, че още на следващият ден сумите им изчезват. Жителите на селото са притеснени, че няма с какво да живеят. Дългогодишните им влогове са изчезнали безследно и не е ясно как ще бъдат възстановени откраднатите суми.


В момента от "Български пощи" извършват проверка, която ще приключи след 10 дни. Полицията също води разследване по случая и провежда разпити със засегнатите, като от тях ще стане ясно каква е общата сума на изчезналите пари. След приключване на следствието ще стане ясно дали Юлиян Кадиев ще бъде предаден на прокурор.

 

Кадиев започнал работа в пощенския клон в селото преди 7 години, като наследил на поста баща си. Никой от местните хора не е подозирал какво се случва с парите им. Пощенският служител и семейството му са напуснали селото, веднага след като хората разбрали за кражбите.

Коментари

ba6ta mu sam az
da mu eba maikata gnusna na toq pedal garbav kolko treva e prekarav s toq skapan moskvich mamicata mu mrasna kopelence dolno
Анонимен
uli e nai-gotiniq pi4 v celiqt 4e4
saksi
mnogo li ti trqbvat