Видео

Да влезеш в гроба

Игор и Ивайло Тодорови са близнаци, които станали престъпници по неволя. В продължение на 6 г. те били принуждавани от двама души, познати като Будин и Шмит, да вършат различни престъпления. Сред най-ужасните неща е влизането в цигански гробници. По тъмна доба бандата разбивала гробовете на богати роми, за да оберат намиращите се вътре ценности. Според ромската традиция заможните представители на рода се погребват с пари, телевизор, гардероб, дрехи.

За да спаси брат си от побой, единият от двамата близнаци бил вкаран в гроба на майката на Любо Къдравия. На следващата вечер се промъкнал и в друга гробница. По думите им те подали сигнал в полицията, но въпросните Будин и Шмит се ползвали от чадър на полицията. Затова в момента братята са принудени да се крият в гората, за да останат живи. От бандата не само ги търсят, но и са обявили награда за тях.

Не смеят да влязат и в затвора, защото си мислят, че там ще им се случи нещо лошо. Смятат, че дните им са преброени, затова искат да кажат истината.

Коментари

!!!
az gi poznavam tezi koito taka are4enite "banditi po nevolq" se oplakvat 4e gi tyrsqt nqma nishto vqrno v tova da zn iii da zamislete se dali qnuari mesec kym 21h zapochva da se stymva .. ;)
dasda
kvo nema nishto verno le mom4e teq bliznacite sa idvali v nas i sa priqteli s nashte tva si e pulna istina
GTI
towa koeto kazwat ne e wqrno....platili sa im da goworqt naskoro vijdah perkinson da se mota po svoge...vskicho e do parite te sa si alchni i sami si tursat belqta nikoi ne gi kara...