Програма на телевизия TV7

Програмата TV7

в момента
06:30
Добро утро, България!
Добро утро, България!
сутрешен блок

"Добро утро, България!" предлага на зрителите на TV7 и NEWS7 актуална информация, обективни коментари и журналистически разследвания.

Бъдете всяка делнична сутрин от 6:30 до 9:30 с Диана Радева, Витомир Саръиванов, Атанас Атанасов и Ваня Бонева.

В 8:00 острието на качествената публицистика "Гореща точка" с водещ Ива Николова. Сериозните въпроси изискват сериозни отговори. Горещите теми на деня и най-актуалните личности са нейно ежедневие.


e-mail: utro@tv7.bg 

https://www.facebook.com/DobroUtroBulgaria

Вашите сигнали намират решения. Телефон за зрителски сигнали: 02 861 27 75 - всеки делничен ден от 9:30 до 18:00 ч.

виж повече
гледай
на живо
в момента
09:30
Превратностите на живота
Превратностите на живота
сезон 2, еп. 6

Това е историята на 15-годишната Лукс, която преминава от едно приемно семейство в друго. Животът обаче я среща с нейните родители, които са я изоставили. Кои са те и какво ще се случи, ще можете да гледате всеки делничен ден от 9:30 по TV7.

виж повече
в момента
10:30
Карма
Карма
сезон 1, еп. 19

Има ли втори шанс в любовта? И ако има, можем ли да го получим в друг живот?

"Карма" ще ни покаже, че някои хора са свързани завиниги, независимо от границите в които живота им тук на земята ги поставя.

След 8 години в Ню Йорк, Смаргда се завръща в Гърция, заедно със своята най-добра приятелка Перса. Повече от година ужасен кошмар измъчва Смарагда: тя вижда как млада влюбена двойка намира смъртта си в корабокрушение някъде в Егейско море... и това се случва през далечната 1930г! В желанието си да се освободи от този кошмар, Смарагда решава да се подложи на хипноза, която обаче ще промени изцяло целия й живот...

виж повече
в момента
11:30
Любов и тайни в Ларичи
Любов и тайни в Ларичи
еп. 9

Завладяващата италианска сага ни пренася в далечната 1922, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия Сормани.

Франческо (Джулио Берути) е най-големият син на Джулио Сормани, магнат в текстилния бранш. Вместо обаче синът му да тръгне по неговите стъпки и да се отдаде на семейния бизнес като брат си Лудовико, Франческо избира да последва мечтата си и става автомобилен състезател. Той среща Анита (Серена Янсити), младо и красиво момиче от работническо семейство, в което не след дълго се влюбва.

Любовта им, както и бъдещето на цялата империя Сормани обаче, биват подложени на множество изпитания, след като Джулио Сормани е брутално убит. Фамилията, давана от всички досега за пример, започва да потъва. Семейството се разкъсва от конфликти, недоверие и множество дълбоки тайни, пазени в продължение на дълги години.

Веднъж заклели се, че ще бранят любовта си докато смъртта ги раздели, Франческо и Анита са тези, които трябва да намерят истината за убийството на Джулио и всички последвали събития. Но това е истина, която е дълбоко и умело прикрита и много хора биха искали тя да бъде погребана завинаги…

виж повече
в момента
12:30
Новини
в момента
13:00
Мъртвата зона
Мъртвата зона
сезон 1, еп. 11

Джони Смит е водил идеален живот в малкото си градче. Работещ като учител, Джони изпитва голямо удоволствие да разкрива на младите си ученици чудесата на природата. Той е също така наскоро сгоден за Сара, колежка учителка, която той познава още от детството си. Смит е син на овдовялата си майка, която живее наблизо. Животът му е перфектен... или поне почти перфектен. Докато ужасен фатален инцидент става причина за изпадането му в няколкогодишна кома. Шест години по-късно, Джони се събужда и открива, че животът е съвсем различен. Майка му е починала, а Сара се е оженила за някой друг и от него има син. Джони също е променен - събужда се с дарбата да вижда в живота на всеки, който докосне...

виж повече
в момента
14:00
Отчаяни съпруги
Отчаяни съпруги
сезон 7, еп. 11

Мери Алис Йънг - перфектната домакиня и майка от тузарско предградие, внезапно се самоубива. На погребението са нейните приятелки от квартала, всяка от които крие тайна, която никога няма да сподели. Ето например Линет Скабо – бивша амбициозна кариеристка, загърбила работата си по настояване на съпруга си Том, за да остане в къщи и да се грижи за четирите им деца, три от които са напълно извън контрол. Или разведената Сюзън Майер, която живее с 15 годишната си дъщеря Джули и си фантазира за водопроводчика Майк Делфино, нанесъл се наскоро в квартала. А Бри Ван Дер Камп макар и пример за иделната домакиня е абсолютно непоносима в манията си за чистота, постоянно натякваща и изискваща от измъчения си съпруг Рекс и двете им деца Андрю и Даниел. Също и Габриел Солис - бивш модел, омъжена за богаташ, с истинска страст към парите и луксозните вещи...

виж повече
в момента
15:00
Агнешко
Агнешко
сезон 3, еп. 1

"Агнешко" разказва историята на Джулс, която отскоро е разведена майка на тийнейджър. Джулс е готова да изживее всички емоции на неангажирана жена, пропуснати през младостта, когато е била отдадена на отглеждането на сина си. Сега обаче се оказва, че мъжете на нейна възраст се заглеждат по далеч по-млади от нея. И колкото и да не й се иска да заприличва на всички жени на средна възраст, борещите се за вниманието на младоците, на Джулс не й остава голям избор – освен и тя да се огледа за нещо "агнешко". Забавен, провокативен и много реалистичен, сериалът "Агнешко" обръща внимание на реалните неща от живота, за които често избягваме да говорим.

виж повече
в момента
15:30
Новини
в момента
16:00
Момичето с червения шал
Момичето с червения шал
еп. 65

Една красива класическа любовна история, вдъхновена от романа на Чингиз Айтматов "Тополчице моя". Сериалът адаптира една от най-големите в историята любовни истории с изключителен финес. Френският поет Луи Арагон нарича тази история "най-голямата любовна история на света".

В началото сме привлечени в завладяващия свят на Иляс, шофьор на камион, младата му съпруга Асие и новородения им син Самет. Голямата любов между Асие и Илияс скоро е поставена на карта заради ревност, алкохол и извънбрачна афера. Илияс, който наистина обича жена си, но е слабохарактерен , не може да се справи с проблемите си и просто поема по най-лесния път – отказва се, като се втурва да преследва голямата си мечта – да стане шампион по мотокрос. Безпомощната Асие е оставена сама да се справи. Тя търпеливо чака мъжа си да се върне, но един ден съдбата я среща с Чемшит и се ражда нова любов. Когато Асие най-накрая се предава на чувствата му, животът придобива изцяло нов оттенък.

Но година по-късно Илияс изведнъж се появява от нищото и иска жена си и детето си обратно...

виж повече
гледай
на живо
в момента
17:00
NEWSROOM
NEWSROOM
дискусионно студио

"NEWSROOM" с водещи Юлия Манолова и Георги Налбантов се излъчва всеки делничен ден от 17 до 19 часа.

Екипът на предаването показва кухнята на новините, разкрива първите реакции и коментари на случилото се през деня. Какви са емоциите на репортер, завърнал се от събитие, как изглеждат немонтираните кадри и какво всъщност се случва преди емисията новини зад кадър ще видите в NEWSROOM.

Двата часа на предаването ще бъдат изпълнени с преки включвания от мястото на събитието, гости в студиото, които ще коментират новините, пряка телефонна линия за зрителите и включване чрез социалните медии.

Темите, които вълнуват зрителя, ще бъдат включени в предаването и водещите ще зададат въпросите, чиито отговори търси аудиторията.

виж повече
гледай
на живо
в момента
18:30
Новини
Новини
централна емисия
виж повече
гледай
на живо
в момента
19:30
Черна роза
Черна роза
сезон 2, еп. 11

Ебру е красива млада жена, омъжена за Мурад. Те живеят щастливо в Истанбул децата си - две дъщери  (Ада и Мая) и сина си. Мурад произлиза от консервативно семейство от Югоизточна Турция, което загърбва, за да живее модерен и различен живот със съпругата и децата си. Когато започват проблеми в иначе успешния му бизнес, той решава да се върне при семейството си, за да поиска финансова подкрепа от брат си Кендал.

Когато Мурад се връща в родния си край, тайната му бива разбулена. Всъщност Мурад води двойнствен живот и има друга жена, с която животът му е коренно различен от този в Истанбул. Жена му и синът му (Нарин и Баран) живеят със семейството му. Родителите на Мурад истински обичат Нарин и заради тях той продължава да я посещава веднъж месечно, но пази в тайна тази своя връзка от жена си и децата си в Истанбул.

В живота на Мурад има още една тайна, която засяга и Нарин, и Ебру. Преди много години, след като Мурад се жени за Ебру, се ражда първородният им син. На Ебру казват, че детето е мъртвородено, но всъщност Мурад го взима и го дава на Нарин, тъй като тя не може да има деца. Наричат момченцето Баран и то бива отгледано от Нарин без никога да научи за истинската си майка – тайната е дълбоко пазена.

Когато пристига в родното си място, Мурад обяснява финансовите си проблеми на Брат си и поисква да получи наследството си. Освен това той заявява, че иска да вземе със себе си сина си Баран и да разкаже цялата истина на съпругата си Ебру. Ядосан, Кендал отказва да даде наследството, както и да пусне Буран. Свадата се превръща в схватка и Кендал убива Мурад.

Трагедията преобръща живота на Ебру и го превръща в кошмар. След новината за смъртта на съпруга й, я застига шокираща информация, че бизнесът им не върви добре и че няма да може да плати училищните такси на децата си. Ебру няма изход, освен да отиде да живее при семейството на Мурад. Тя се опитва да започне живота си отначало, но нещата се усложняват...

Това е една драматична история за силна майка, която се опитва да продължи достойно живота си след смъртта на съпруга си. Ще научи ли Ебру, че Баран е неин син? Ще открие ли истината за смъртта на съпруга си? Ще успеят ли Ебру и децата й да се адаптират към новия живот не едно съвсем различно място?

виж повече
гледай
на живо
в момента
20:30
Любов и тайни в Ларичи
Любов и тайни в Ларичи
еп. 14

Завладяващата италианска сага ни пренася в далечната 1922, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия Сормани.

Франческо (Джулио Берути) е най-големият син на Джулио Сормани, магнат в текстилния бранш. Вместо обаче синът му да тръгне по неговите стъпки и да се отдаде на семейния бизнес като брат си Лудовико, Франческо избира да последва мечтата си и става автомобилен състезател. Той среща Анита (Серена Янсити), младо и красиво момиче от работническо семейство, в което не след дълго се влюбва.

Любовта им, както и бъдещето на цялата империя Сормани обаче, биват подложени на множество изпитания, след като Джулио Сормани е брутално убит. Фамилията, давана от всички досега за пример, започва да потъва. Семейството се разкъсва от конфликти, недоверие и множество дълбоки тайни, пазени в продължение на дълги години.

Веднъж заклели се, че ще бранят любовта си докато смъртта ги раздели, Франческо и Анита са тези, които трябва да намерят истината за убийството на Джулио и всички последвали събития. Но това е истина, която е дълбоко и умело прикрита и много хора биха искали тя да бъде погребана завинаги…

виж повече
в момента
21:30
Скрити доказателства
Скрити доказателства
сезон 2, еп. 7

Историите в "Скрити доказателства" започват с инцидент, който слага край на кариерата на д-р Меган Хънт като специалист неврохирург. Катастрофата обаче става и начало на новия й живот като най-прочутия патоанатом във Филаделфия.

Меган  се справя изумително с работата си, но трудният й характер я прави нежелан партньор сред колегите й. За щастие д-р Хънт има няколко почитатели, включително втория патоанатом и партньор в разследванията медицински следовател Питър Дънлоп, който приема нетрадиционното й поведение. Може би държанието й е резултат от тежкия развод или липсата на социален живот...

Когато трябва да проумее смъртта, Меган е забележителна, но когато трябва да гради отношения с живите, тя се сблъсква с непреодолими бариери.

виж повече
в момента
22:30
Новини
в момента
23:00
Срещу своите
Срещу своите
сезон 1, еп. 2

Семейна драма, която разказва за живота на полицай Аби Ковалски. Решението й да стане детектив в отдел "Вътрешни работи" предизвиква разрив между нея и тримата й братя - също служители на полицията. Аби трябва да намери начин да запази кариерата си, но и да съхрани отношенията със семейството си.

виж повече
в момента
00:00
Герои
Герои
сезон 2, еп. 6

"Герои" е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света.

виж повече
в момента
01:00
Декстър
Декстър
сезон 5, еп. 1

Малтретиран като малък, днес Декстър Морган е преуспяващ съдебен лекар, Но под повърхността на обаятелната му личност се крие ужасна истина - той е превърнал вродените си убийствени щения в пазено в дълбока тайна хоби - преследва и брутално убива жестоки престъпници, успели да се измъкнат от ръцете на закона.

виж повече
в момента
01:55
Среднощен ездач
Среднощен ездач
сезон 1, еп. 13

„Среднощен ездач” е нов филм, продължение на легендарния сериал от 80-те с участието на Дейвид Хаселхоф, разказващ за бивше ченге, за което всички вярват че е убито в престрелка, но скоро вербувано от тайна служба, която променя неговата самоличност и му предоставя невероятно мощна кола с изкуствен интелект, която му помага да се бори срещу криминалните обекти, нарушаващи закона! Години по-късно, Майкъл и K.I.T.T - неговият необикновен автомобил са изчезнали, но тяхното наследство не е забравено. Сега своенравният изгубен син на Майкъл, с нов екип и като водач на K.I.T.T продължава започнатото от неговия баща преди години.

виж повече
в момента
02:40
Новини
в момента
03:10
Момичето с червения шал
Момичето с червения шал
еп. 65 - повторение

Една красива класическа любовна история, вдъхновена от романа на Чингиз Айтматов "Тополчице моя". Сериалът адаптира една от най-големите в историята любовни истории с изключителен финес. Френският поет Луи Арагон нарича тази история "най-голямата любовна история на света".

В началото сме привлечени в завладяващия свят на Иляс, шофьор на камион, младата му съпруга Асие и новородения им син Самет. Голямата любов между Асие и Илияс скоро е поставена на карта заради ревност, алкохол и извънбрачна афера. Илияс, който наистина обича жена си, но е слабохарактерен , не може да се справи с проблемите си и просто поема по най-лесния път – отказва се, като се втурва да преследва голямата си мечта – да стане шампион по мотокрос. Безпомощната Асие е оставена сама да се справи. Тя търпеливо чака мъжа си да се върне, но един ден съдбата я среща с Чемшит и се ражда нова любов. Когато Асие най-накрая се предава на чувствата му, животът придобива изцяло нов оттенък.

Но година по-късно Илияс изведнъж се появява от нищото и иска жена си и детето си обратно...

виж повече
гледай
на живо
в момента
03:55
Декстър
Декстър
сезон 5, еп. 1 - повторение

Малтретиран като малък, днес Декстър Морган е преуспяващ съдебен лекар, Но под повърхността на обаятелната му личност се крие ужасна истина - той е превърнал вродените си убийствени щения в пазено в дълбока тайна хоби - преследва и брутално убива жестоки престъпници, успели да се измъкнат от ръцете на закона.

виж повече
в момента
04:45
Срещу своите
Срещу своите
сезон 1, еп. 1 - повторение

Семейна драма, която разказва за живота на полицай Аби Ковалски. Решението й да стане детектив в отдел "Вътрешни работи" предизвиква разрив между нея и тримата й братя - също служители на полицията. Аби трябва да намери начин да запази кариерата си, но и да съхрани отношенията със семейството си.

виж повече
в момента
05:40
Карма
Карма
сезон 1, еп. 19 - повторение

Има ли втори шанс в любовта? И ако има, можем ли да го получим в друг живот?

"Карма" ще ни покаже, че някои хора са свързани завиниги, независимо от границите в които живота им тук на земята ги поставя.

След 8 години в Ню Йорк, Смаргда се завръща в Гърция, заедно със своята най-добра приятелка Перса. Повече от година ужасен кошмар измъчва Смарагда: тя вижда как млада влюбена двойка намира смъртта си в корабокрушение някъде в Егейско море... и това се случва през далечната 1930г! В желанието си да се освободи от този кошмар, Смарагда решава да се подложи на хипноза, която обаче ще промени изцяло целия й живот...

виж повече