Програма на телевизия TV7

Програмата TV7

в момента
06:30
Дора изследователката
анимация
в момента
07:40
Рибки балони
анимация
в момента
08:35
Как станах поп звезда
детски сериал
в момента
10:45
Косатката
игрален филм
в момента
12:30
Новини
в момента
13:00
Лисицата и детето
Лисицата и детето
приключенски

Филмът разказва за приятелството между малко момиченце и лисица.

виж повече
в момента
14:50
Библиотекарят 3: Проклятието на бокала на Юда
Библиотекарят 3:проклятието на бокала на Юда
приключенски

След като върна на мястото му филисофския камък, но за сметка на това изгуби приятелката си, в третата част на "Библиотекаря" откриваме неспокойният Флин Карсън в лека депресия. За да си почине и да събере нови сили, младият библиотекар приема съвета на приятелите си и се оттегля за кратка почивка, като воден от странните си сънища решава да замине за Ню Орлиънс. За никой не е изненада факта, че Флин скоропостижно се озовава в центъра на мистериозна конспирация, в която участва не кой да е, а самият Граф Дракула. И този път авантюристичния библиотекар трябва да надделее страховете си за да защити един от най-ценните предмети - бокала на Юда и да попречи безценната реликва да попадне в грешни ръце.

виж повече
в момента
16:30
Гранд макет Русия
в момента
17:00
Най-лошата кола в историята на света – специален епизод на Топ Гиър
в момента
18:30
Новини
Новини
централна емисия
виж повече
гледай
на живо
в момента
19:30
Речта на краля
Речта на краля
исторически

След смъртта на баща му Джордж V и скандалната абдикация на Едуард VIII, Бърти ( Колин Фърт) , който цял живот е страдал от непреодолим говорен дефект, неочаквано е коронясан за крал на Англия.

На прага на Втората Световна Война, когато държавата има нужда от силно управление, за да помогне на съпруга си, Елизабет ( Хелена Бонъм-Картър ), бъдещата Кралица Майка, наема ексцентричния логопед Лайнъл Лог ( Джефри Ръш ), с който по време на терапията крал Джордж VI изгражда необичайно приятелство.

Благодарение на нетрадиционното лечение на Лог и подкрепата на семейството му, правителството и Уинстън Чърчил, крал Джордж VI преодолява заекването и изнася радио речта, която  ще обедини и вдъхнови нацията по време на война.

виж повече
в момента
21:45
Блиц
трилър
в момента
23:45
Кръгът на посветените
Кръгът на посветените
комедия

По време на интервю за Радио БиБиСи външният министър на Великобритания, Саймън Фостър (Том Холандер) неволно казва, че войната в Близкия изток е "непредвидима". Събитието съвпада със среща на високо ниво във Вашингтон, където политици и военни постоянно цитират твърдението на Саймън и започват да използват него и новия му нещастен помощник като пионки в голяма международна игра.

Сатирична версия на събитията около инвазията на Ирак през 2003 г., филмът получава номинация за най-добър сценарий за 2009 г.

виж повече
в момента
05:00
Косатката
игрален филм