Програма на телевизия TV7

Програмата TV7

в момента
06:25
Хороскоп
гледай
на живо
в момента
06:30
Добро утро, България!
Добро утро, България!
сутрешен блок

"Добро утро, България!" предлага на зрителите на TV7 и NEWS7 актуална информация, обективни коментари и журналистически разследвания.

Бъдете всяка делнична сутрин от 6:30 до 9:30 с Диана Радева.e-mail: utro@tv7.bg 

https://www.facebook.com/DobroUtroBulgaria

Вашите сигнали намират решения. Телефон за зрителски сигнали: 02 861 27 75 - всеки делничен ден от 9:30 до 18:00 ч.

виж повече
гледай
на живо
в момента
09:30
Черна роза
Черна роза
сезон 1, еп. 19

Ебру е красива млада жена, омъжена за Мурад. Те живеят щастливо в Истанбул децата си - две дъщери  (Ада и Мая) и сина си. Мурад произлиза от консервативно семейство от Югоизточна Турция, което загърбва, за да живее модерен и различен живот със съпругата и децата си. Когато започват проблеми в иначе успешния му бизнес, той решава да се върне при семейството си, за да поиска финансова подкрепа от брат си Кендал.

Когато Мурад се връща в родния си край, тайната му бива разбулена. Всъщност Мурад води двойнствен живот и има друга жена, с която животът му е коренно различен от този в Истанбул. Жена му и синът му (Нарин и Баран) живеят със семейството му. Родителите на Мурад истински обичат Нарин и заради тях той продължава да я посещава веднъж месечно, но пази в тайна тази своя връзка от жена си и децата си в Истанбул.

В живота на Мурад има още една тайна, която засяга и Нарин, и Ебру. Преди много години, след като Мурад се жени за Ебру, се ражда първородният им син. На Ебру казват, че детето е мъртвородено, но всъщност Мурад го взима и го дава на Нарин, тъй като тя не може да има деца. Наричат момченцето Баран и то бива отгледано от Нарин без никога да научи за истинската си майка – тайната е дълбоко пазена.

Когато пристига в родното си място, Мурад обяснява финансовите си проблеми на Брат си и поисква да получи наследството си. Освен това той заявява, че иска да вземе със себе си сина си Баран и да разкаже цялата истина на съпругата си Ебру. Ядосан, Кендал отказва да даде наследството, както и да пусне Буран. Свадата се превръща в схватка и Кендал убива Мурад.

Трагедията преобръща живота на Ебру и го превръща в кошмар. След новината за смъртта на съпруга й, я застига шокираща информация, че бизнесът им не върви добре и че няма да може да плати училищните такси на децата си. Ебру няма изход, освен да отиде да живее при семейството на Мурад. Тя се опитва да започне живота си отначало, но нещата се усложняват...

Това е една драматична история за силна майка, която се опитва да продължи достойно живота си след смъртта на съпруга си. Ще научи ли Ебру, че Баран е неин син? Ще открие ли истината за смъртта на съпруга си? Ще успеят ли Ебру и децата й да се адаптират към новия живот не едно съвсем различно място?

виж повече
в момента
10:30
Великолепният век
Великолепният век
сезон 1, еп. 14

"Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.

Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за "Великолепният век" и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.

виж повече
гледай
на живо
в момента
11:30
Карма
Карма
сезон 4, еп. 21

Има ли втори шанс в любовта? И ако има, можем ли да го получим в друг живот?

"Карма" ще ни покаже, че някои хора са свързани завиниги, независимо от границите в които живота им тук на земята ги поставя.

След 8 години в Ню Йорк, Смаргда се завръща в Гърция, заедно със своята най-добра приятелка Перса. Повече от година ужасен кошмар измъчва Смарагда: тя вижда как млада влюбена двойка намира смъртта си в корабокрушение някъде в Егейско море... и това се случва през далечната 1930г! В желанието си да се освободи от този кошмар, Смарагда решава да се подложи на хипноза, която обаче ще промени изцяло целия й живот...

виж повече
в момента
12:30
Новини
в момента
13:00
Любов и тайни в Ларичи
Любов и тайни в Ларичи
еп. 7

Завладяващата италианска сага ни пренася в далечната 1922, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия Сормани.

Франческо (Джулио Берути) е най-големият син на Джулио Сормани, магнат в текстилния бранш. Вместо обаче синът му да тръгне по неговите стъпки и да се отдаде на семейния бизнес като брат си Лудовико, Франческо избира да последва мечтата си и става автомобилен състезател. Той среща Анита (Серена Янсити), младо и красиво момиче от работническо семейство, в което не след дълго се влюбва.

Любовта им, както и бъдещето на цялата империя Сормани обаче, биват подложени на множество изпитания, след като Джулио Сормани е брутално убит. Фамилията, давана от всички досега за пример, започва да потъва. Семейството се разкъсва от конфликти, недоверие и множество дълбоки тайни, пазени в продължение на дълги години.

Веднъж заклели се, че ще бранят любовта си докато смъртта ги раздели, Франческо и Анита са тези, които трябва да намерят истината за убийството на Джулио и всички последвали събития. Но това е истина, която е дълбоко и умело прикрита и много хора биха искали тя да бъде погребана завинаги…

виж повече
в момента
14:00
Забранена любов: Майорка
Забранена любов: Майорка
еп. 73

Награден като най-добър сериал на “Rose d'Or” през 2005 г. "Забранена любов" описва прекрасния свят на лукса и богатството, силата на парите, тайните копнежи, интригите и прикритите страсти на висшето общество. Независимо дали се радва на живота, или се измъчва, загубил вяра, всеки от главните герои иска това, което не може и не трябва - забранената любов.

виж повече
в момента
15:00
Въпрос на гледна точка
Въпрос на гледна точка
публицистично предаване, повторение
виж повече
гледай
на живо
в момента
15:30
Новини
в момента
16:00
Кантора Митрани
Кантора Митрани
сезон 1, еп. 11

Първият български адвокатски сериал проследява съдбите и личната борба на тримата адвокати от "Кантора Митрани", които не просто играят по правилата, а ги създават.

Берто Митрани (Любомир Младенов) е успял софийски адвокат, за когото в тази игра няма тайни. Изгубил своето зрение като юноша, днес той е воден от изключителното си чувство за справедливост и рядко срещан в наши дни рицарски морал. Старата школа е новата школа! Със своя необикновен усет за добро и лошо, Берто е водещ модел на подражание за младия, но много амбициозен втори адвокат в кантората - Борис Видолов (Атанас Михайлов). Към тях скоро се присъединява и чаровната Милена Хаджийска (Ралица Паскалева), фаворитка на Берто още от университетската аула, където той я забелязва в качеството си на неин преподавател по право. Верен съюзник на адвокатското трио е и г-жа Табакова (Меглена Караламбова), дългогодишна секратарка и довереник на Берто. В работата често им помага и комисар Прибойски (Цвети Павлов).

В пълен състав "Кантора Митрани" приема и разгадава и най-неразрешимите и предизвикателни случаи. Но докато те разплитат чуждите житейски ситуации, техните отношения се преплитат безвъзвратно.

След загубата на съпругата си, Берто не може да намери близост с дъщеря си Леа (Светла Георгиева). Най-голяма опора в живота му е незаменимият приятел, кучето-водач Зиги. Но докога? Борис и Милена са едновременно професионални съперници, но и силно привлечени един от друг. Но Борис е сгоден за красивата Невена (Искра Донова)...

виж повече
в момента
17:00
NEWSROOM
NEWSROOM
дискусионно студио
виж повече
гледай
на живо
в момента
18:30
Новини
Новини
централна емисия
виж повече
гледай
на живо
в момента
19:30
Акцент
Акцент
публицистично предаване, водещ: Валерия Касиян

Директни въпроси срещу точни и ясни отговори, без компромис с истината. АКЦЕНТът от деня в областта на политиката, икономиката, културата, спорта ще намира своя коментар именно в студиото на предаването от понеделник до петък по TV7.

виж повече
гледай
на живо
в момента
20:00
Отчаяни съпруги
Отчаяни съпруги
сезон 7, еп. 22

Мери Алис Йънг - перфектната домакиня и майка от тузарско предградие, внезапно се самоубива. На погребението са нейните приятелки от квартала, всяка от които крие тайна, която никога няма да сподели. Ето например Линет Скабо – бивша амбициозна кариеристка, загърбила работата си по настояване на съпруга си Том, за да остане в къщи и да се грижи за четирите им деца, три от които са напълно извън контрол. Или разведената Сюзън Майер, която живее с 15 годишната си дъщеря Джули и си фантазира за водопроводчика Майк Делфино, нанесъл се наскоро в квартала. А Бри Ван Дер Камп макар и пример за иделната домакиня е абсолютно непоносима в манията си за чистота, постоянно натякваща и изискваща от измъчения си съпруг Рекс и двете им деца Андрю и Даниел. Също и Габриел Солис - бивш модел, омъжена за богаташ, с истинска страст към парите и луксозните вещи...

виж повече
в момента
21:00
До живот
До живот
сезон 2, еп. 11

"До живот" е драматичен сериал за детектив Чарли Круз (Деймиън Луис), който получава нов шанс да възвърне предишния си живот, след като прекарва 12 години в затвор заради несправедливо обвинение в тройно убийство.

Круз е сложна и ексцентрична личност, която тепърва ще трябва отново да се впише в заобикалящия го свят, който междувременно се е променил драматично. До известна степен за това "Пеликан Бей".

Благодарение на близката си приятелка адвокат Констанс Грифитс (Брук Лангтън) той се връща към детективската дейност. Неговата скептична и своенравна партньорка е привлекателната полицейска инспекторка Дани Рийз (Сара Шахи), за чиято шефка лейтенант Карен Дейвис (Робин Уигър) полицията на Лос Анджелис е втори дом…

виж повече
в момента
22:00
Новини
в момента
22:30
Кантора Митрани
Кантора Митрани
сезон 1, еп. 12

Първият български адвокатски сериал проследява съдбите и личната борба на тримата адвокати от "Кантора Митрани", които не просто играят по правилата, а ги създават.

Берто Митрани (Любомир Младенов) е успял софийски адвокат, за когото в тази игра няма тайни. Изгубил своето зрение като юноша, днес той е воден от изключителното си чувство за справедливост и рядко срещан в наши дни рицарски морал. Старата школа е новата школа! Със своя необикновен усет за добро и лошо, Берто е водещ модел на подражание за младия, но много амбициозен втори адвокат в кантората - Борис Видолов (Атанас Михайлов). Към тях скоро се присъединява и чаровната Милена Хаджийска (Ралица Паскалева), фаворитка на Берто още от университетската аула, където той я забелязва в качеството си на неин преподавател по право. Верен съюзник на адвокатското трио е и г-жа Табакова (Меглена Караламбова), дългогодишна секратарка и довереник на Берто. В работата често им помага и комисар Прибойски (Цвети Павлов).

В пълен състав "Кантора Митрани" приема и разгадава и най-неразрешимите и предизвикателни случаи. Но докато те разплитат чуждите житейски ситуации, техните отношения се преплитат безвъзвратно.

След загубата на съпругата си, Берто не може да намери близост с дъщеря си Леа (Светла Георгиева). Най-голяма опора в живота му е незаменимият приятел, кучето-водач Зиги. Но докога? Борис и Милена са едновременно професионални съперници, но и силно привлечени един от друг. Но Борис е сгоден за красивата Невена (Искра Донова)...

виж повече
в момента
23:30
Герои
Герои
сезон 2, еп. 9

"Герои" е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света.

виж повече
в момента
00:30
До живот
До живот
сезон 2, еп. 11 - повторение

"До живот" е драматичен сериал за детектив Чарли Круз (Деймиън Луис), който получава нов шанс да възвърне предишния си живот, след като прекарва 12 години в затвор заради несправедливо обвинение в тройно убийство.

Круз е сложна и ексцентрична личност, която тепърва ще трябва отново да се впише в заобикалящия го свят, който междувременно се е променил драматично. До известна степен за това "Пеликан Бей".

Благодарение на близката си приятелка адвокат Констанс Грифитс (Брук Лангтън) той се връща към детективската дейност. Неговата скептична и своенравна партньорка е привлекателната полицейска инспекторка Дани Рийз (Сара Шахи), за чиято шефка лейтенант Карен Дейвис (Робин Уигър) полицията на Лос Анджелис е втори дом…

виж повече
в момента
01:30
Новини
в момента
02:00
Любов и тайни в Ларичи
Любов и тайни в Ларичи
еп. 7 - повторение

Завладяващата италианска сага ни пренася в далечната 1922, за да ни срещне с живота и тайните на проспериращата фамилия Сормани.

Франческо (Джулио Берути) е най-големият син на Джулио Сормани, магнат в текстилния бранш. Вместо обаче синът му да тръгне по неговите стъпки и да се отдаде на семейния бизнес като брат си Лудовико, Франческо избира да последва мечтата си и става автомобилен състезател. Той среща Анита (Серена Янсити), младо и красиво момиче от работническо семейство, в което не след дълго се влюбва.

Любовта им, както и бъдещето на цялата империя Сормани обаче, биват подложени на множество изпитания, след като Джулио Сормани е брутално убит. Фамилията, давана от всички досега за пример, започва да потъва. Семейството се разкъсва от конфликти, недоверие и множество дълбоки тайни, пазени в продължение на дълги години.

Веднъж заклели се, че ще бранят любовта си докато смъртта ги раздели, Франческо и Анита са тези, които трябва да намерят истината за убийството на Джулио и всички последвали събития. Но това е истина, която е дълбоко и умело прикрита и много хора биха искали тя да бъде погребана завинаги…

виж повече
в момента
02:50
Кантора Митрани
Кантора Митрани
сезон 1, еп. 12 - повторение

Първият български адвокатски сериал проследява съдбите и личната борба на тримата адвокати от "Кантора Митрани", които не просто играят по правилата, а ги създават.

Берто Митрани (Любомир Младенов) е успял софийски адвокат, за когото в тази игра няма тайни. Изгубил своето зрение като юноша, днес той е воден от изключителното си чувство за справедливост и рядко срещан в наши дни рицарски морал. Старата школа е новата школа! Със своя необикновен усет за добро и лошо, Берто е водещ модел на подражание за младия, но много амбициозен втори адвокат в кантората - Борис Видолов (Атанас Михайлов). Към тях скоро се присъединява и чаровната Милена Хаджийска (Ралица Паскалева), фаворитка на Берто още от университетската аула, където той я забелязва в качеството си на неин преподавател по право. Верен съюзник на адвокатското трио е и г-жа Табакова (Меглена Караламбова), дългогодишна секратарка и довереник на Берто. В работата често им помага и комисар Прибойски (Цвети Павлов).

В пълен състав "Кантора Митрани" приема и разгадава и най-неразрешимите и предизвикателни случаи. Но докато те разплитат чуждите житейски ситуации, техните отношения се преплитат безвъзвратно.

След загубата на съпругата си, Берто не може да намери близост с дъщеря си Леа (Светла Георгиева). Най-голяма опора в живота му е незаменимият приятел, кучето-водач Зиги. Но докога? Борис и Милена са едновременно професионални съперници, но и силно привлечени един от друг. Но Борис е сгоден за красивата Невена (Искра Донова)...

виж повече
в момента
03:45
Герои
Герои
сезон 2, еп. 9 - повторение

"Герои" е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света.

виж повече
в момента
04:30
 Игри на съдбата
Терминал 7 - Игри на съдбата
сезон 2, еп. 30

"Игри на съдбата" са кратки филми в документалния жанр, които разказват необикновените съдби на обикновени хора. В тях главните герои са хората от улицата - тези, които виждаме всеки ден. Те обаче са преживели нещо наистина необичайно. Възможно ли е да преживееш няколко нощи в планината на минус 20 градуса без подслон? Колко пъти може да се ожени човек и всеки път да е все по-влюбен? Какво правиш, когато гласовете в теб са по-силни от чувството ти за самосъхранение? Как човек намира сили, за да преодолее непреодолими неща? И какво казваме на съдбата, когато започне да си играе с нас? Отгвори на тези и куп други въпроси ще ни дадат героите от "Игри на съдбата" с водещ и автор Диана Алексиева.


e-mail: terminal7@tv7.bg

 

За контакт с предаването:

Анастасия Карнаух: 0894 69 69 41

виж повече
в момента
04:50
Карма
Карма
сезон 4, еп. 21 - повторение

Има ли втори шанс в любовта? И ако има, можем ли да го получим в друг живот?

"Карма" ще ни покаже, че някои хора са свързани завиниги, независимо от границите в които живота им тук на земята ги поставя.

След 8 години в Ню Йорк, Смаргда се завръща в Гърция, заедно със своята най-добра приятелка Перса. Повече от година ужасен кошмар измъчва Смарагда: тя вижда как млада влюбена двойка намира смъртта си в корабокрушение някъде в Егейско море... и това се случва през далечната 1930г! В желанието си да се освободи от този кошмар, Смарагда решава да се подложи на хипноза, която обаче ще промени изцяло целия й живот...

виж повече
в момента
05:40
Забранена любов: Майорка
Забранена любов: Майорка
еп. 73 - повторение

Награден като най-добър сериал на “Rose d'Or” през 2005 г. "Забранена любов" описва прекрасния свят на лукса и богатството, силата на парите, тайните копнежи, интригите и прикритите страсти на висшето общество. Независимо дали се радва на живота, или се измъчва, загубил вяра, всеки от главните герои иска това, което не може и не трябва - забранената любов.

виж повече