Програма на телевизия TV7

Програмата TV7

в момента
06:30
Добро утро, България!
Добро утро, България!
сутрешен блок

"Добро утро, България!" предлага на зрителите на TV7 и NEWS7 актуална информация, обективни коментари и журналистически разследвания.

Бъдете всяка делнична сутрин от 6:30 до 9:30 с Диана Радева, Атанас Атанасов и Ваня Бонева.

В 8:00 острието на качествената публицистика "Гореща точка" с водещ Ива Николова. Сериозните въпроси изискват сериозни отговори. Горещите теми на деня и най-актуалните личности са нейно ежедневие.


e-mail: utro@tv7.bg 

https://www.facebook.com/DobroUtroBulgaria

Вашите сигнали намират решения. Телефон за зрителски сигнали: 02 861 27 75 - всеки делничен ден от 9:30 до 18:00 ч.

виж повече
гледай
на живо
в момента
09:30
Момичето с червения шал
Момичето с червения шал
еп. 29

Една красива класическа любовна история, вдъхновена от романа на Чингиз Айтматов "Тополчице моя". Сериалът адаптира една от най-големите в историята любовни истории с изключителен финес. Френският поет Луи Арагон нарича тази история "най-голямата любовна история на света".

В началото сме привлечени в завладяващия свят на Иляс, шофьор на камион, младата му съпруга Асие и новородения им син Самет. Голямата любов между Асие и Илияс скоро е поставена на карта заради ревност, алкохол и извънбрачна афера. Илияс, който наистина обича жена си, но е слабохарактерен , не може да се справи с проблемите си и просто поема по най-лесния път – отказва се, като се втурва да преследва голямата си мечта – да стане шампион по мотокрос. Безпомощната Асие е оставена сама да се справи. Тя търпеливо чака мъжа си да се върне, но един ден съдбата я среща с Чемшит и се ражда нова любов. Когато Асие най-накрая се предава на чувствата му, животът придобива изцяло нов оттенък.

Но година по-късно Илияс изведнъж се появява от нищото и иска жена си и детето си обратно...

виж повече
гледай
на живо
в момента
10:30
Карма
Карма
сезон 2, еп. 15

Има ли втори шанс в любовта? И ако има, можем ли да го получим в друг живот?

"Карма" ще ни покаже, че някои хора са свързани завиниги, независимо от границите в които живота им тук на земята ги поставя.

След 8 години в Ню Йорк, Смаргда се завръща в Гърция, заедно със своята най-добра приятелка Перса. Повече от година ужасен кошмар измъчва Смарагда: тя вижда как млада влюбена двойка намира смъртта си в корабокрушение някъде в Егейско море... и това се случва през далечната 1930г! В желанието си да се освободи от този кошмар, Смарагда решава да се подложи на хипноза, която обаче ще промени изцяло целия й живот...

виж повече
в момента
11:30
Кръвни сестри
Кръвни сестри
еп. 33

Една катастрофа и една забранена любовна афера ще ги свържат завинаги...

виж повече
в момента
12:30
Новини
в момента
13:00
Мъртвата зона
Мъртвата зона
сезон 4, еп. 5

Джони Смит е водил идеален живот в малкото си градче. Работещ като учител, Джони изпитва голямо удоволствие да разкрива на младите си ученици чудесата на природата. Той е също така наскоро сгоден за Сара, колежка учителка, която той познава още от детството си. Смит е син на овдовялата си майка, която живее наблизо. Животът му е перфектен... или поне почти перфектен. Докато ужасен фатален инцидент става причина за изпадането му в няколкогодишна кома. Шест години по-късно, Джони се събужда и открива, че животът е съвсем различен. Майка му е починала, а Сара се е оженила за някой друг и от него има син. Джони също е променен - събужда се с дарбата да вижда в живота на всеки, който докосне...

виж повече
в момента
14:00
Клиника на кораловия остров
Клиника на кораловия остров
еп. 4
Австралийката Сам Стюърт е млад и амбициозен лекар, която ръководи лекарския екип на мобилната болница "Хоуп Айлънд". Те се грижат за здравето на жителите и туристите на няколко малки райски острова, част от Големия бариерен риф в Коралово море. Сам е самотна майка, чието необичайно хоби е
отровата в нейните хиляди разновидности, а мечтата и е извлече от нея непознати досега вещества, които да лекуват фатални за човечеството болести.
виж повече
в момента
15:00
Татенце
Татенце
сезон 2, еп. 14

Бен неочаквано става татко на момиченце, изоставено на прага му от бившата му приятелка. Той решава да отгледа детето с помощта на майка си, брат си Дани, Тъкър и Райли - момичето, което тайно си пада по новоизлюпения баща.

виж повече
в момента
15:30
Новини
в момента
16:00
Великолепният век
Великолепният век
сезон 4, еп. 15

"Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.

Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за "Великолепният век" и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.

виж повече
гледай
на живо
в момента
17:00
NEWSROOM
NEWSROOM
дискусионно студио

"NEWSROOM" с водещи Юлия Манолова и Георги Налбантов се излъчва всеки делничен ден от 17 до 19 часа.

Екипът на предаването показва кухнята на новините, разкрива първите реакции и коментари на случилото се през деня. Какви са емоциите на репортер, завърнал се от събитие, как изглеждат немонтираните кадри и какво всъщност се случва преди емисията новини зад кадър ще видите в NEWSROOM.

Двата часа на предаването ще бъдат изпълнени с преки включвания от мястото на събитието, гости в студиото, които ще коментират новините, пряка телефонна линия за зрителите и включване чрез социалните медии.

Темите, които вълнуват зрителя, ще бъдат включени в предаването и водещите ще зададат въпросите, чиито отговори търси аудиторията.

виж повече
гледай
на живо
в момента
18:30
Новини
в момента
19:30
Забранена любов: Майорка
еп. 32
в момента
20:30
Справедливостта на Кара
Справедливостта на Кара
сезон 1, еп. 39
виж повече
в момента
21:30
От местопрестъплението: Ню Йорк
От местопрестъплението: Ню Йорк
сезон 9, еп. 17

Мак Тейлър е отдаден на работата си криминален следовател, който вярва, че на местопрестъплението всичко е свързано и всяка улика, всяка следа имат какво да разкажат. Той и патньорката му следовател Стела Бонасера, енергична работохоличка, споделят страстта си към криминалистиката. Двамата са начело на екип от млади и талантливи специалисти в сърцето на динамичния Ню Йорк – градът, който никога не спи. Дани Месър е роденият в Бруклин следовател със сурова красота и невероятно самообладание, д-р Шелдън Хокс – мълчаливият следовател при смъртни случаи, който напуска многообещаващата си кариера на хирург след като загубва двама пациенти и не успява да преодолее травмата. Към тях се присъединява и детективът от отдел "Убийства" Дон Флак - раздразнителен и упорит следовател с бърз ум, впечатляваща интуиция и ограничено търпение що се отнася до потенциалните заподозрени. Кръгът се затваря от Ейдън Бърн (Ванеса Ферлито) умната и сексапилна следователка чието променливо поведение й позволява да се адаптира към всяка ситуация. Следователите от Ню Йорк може би имат различен подход от тези във Вегас или Маями, но целта, която непоколебимо следват е една. Тези опитни професионалисти, които виждат Ню Йорк в съвсем различна светлина, сглобяват пъзела от улики, следват неотлъчно доказателствата, с една единствена цел – разрешаване на случая.

виж повече
в момента
22:30
Новини
в момента
23:00
Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата
Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата
сезон 1, еп. 3

"Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата" разказва история за чудовището телевизия, което се храни с човешки съдби. Съдбите на хората, които са герои в репортажите на телевизията и съдбите на хората, които правят телевизията. От двете страни на телевизионния екран няма победители, няма добри и лоши. Историята започва с две враждуващи телевизии. Едната "лошата", старата, изградена върху липсата на морал и журналистическа етика, другата "добрата", новата, която полага героични и понякога наивни усилия да даде на зрителите обективна, честна, хуманна картина на обществото в което живеем. Черното и бялото са в жесток сблъсък, тръгващ от най-високо ниво чрез шефовете на двете телевизии, и стигащ до малките хора с големи мечти, които са дръзнали да поискат да променят света в който живеят – водещи, репортери, метеоролози, дори чистачката.

Телевизията ще промени съдбите и характерите на героите на сериала, но и те ще променят телевизията. Сблъсъкът между добро и зло, възможността зрителят сам да оценява, без да му се дават готови отговори, стойността на новините и събитията в България като фон на собствения му живот на обикновен българин, ще са основните теми на сериала. Сценарист и идеолог на сериала е Любен Дилов – син, а продуцент на българската сага е Dream Team Films.

виж повече
гледай
на живо
в момента
00:00
Гарванът
Гарванът
еп. 9

Музикантът Ерик Дрейвън и приятелката му са убити. Дрейвън се завръща в света на живите, но като мим с особени спиритуални сили и един духовен водач - гарван.


Първата му задача е да отмъсти за своята смърт и тази на приятелката си, но открива, че трябва да остане на Земята, далеч от любимата, за да възобнови баланса между добро и зло.

виж повече
в момента
00:50
Мъртвата зона
Мъртвата зона
сезон 4, еп. 5

Джони Смит е водил идеален живот в малкото си градче. Работещ като учител, Джони изпитва голямо удоволствие да разкрива на младите си ученици чудесата на природата. Той е също така наскоро сгоден за Сара, колежка учителка, която той познава още от детството си. Смит е син на овдовялата си майка, която живее наблизо. Животът му е перфектен... или поне почти перфектен. Докато ужасен фатален инцидент става причина за изпадането му в няколкогодишна кома. Шест години по-късно, Джони се събужда и открива, че животът е съвсем различен. Майка му е починала, а Сара се е оженила за някой друг и от него има син. Джони също е променен - събужда се с дарбата да вижда в живота на всеки, който докосне...

виж повече
в момента
01:45
От местопрестъплението: Ню Йорк
От местопрестъплението: Ню Йорк
сезон 9, еп. 17 - повторение

Мак Тейлър е отдаден на работата си криминален следовател, който вярва, че на местопрестъплението всичко е свързано и всяка улика, всяка следа имат какво да разкажат. Той и патньорката му следовател Стела Бонасера, енергична работохоличка, споделят страстта си към криминалистиката. Двамата са начело на екип от млади и талантливи специалисти в сърцето на динамичния Ню Йорк – градът, който никога не спи. Дани Месър е роденият в Бруклин следовател със сурова красота и невероятно самообладание, д-р Шелдън Хокс – мълчаливият следовател при смъртни случаи, който напуска многообещаващата си кариера на хирург след като загубва двама пациенти и не успява да преодолее травмата. Към тях се присъединява и детективът от отдел "Убийства" Дон Флак - раздразнителен и упорит следовател с бърз ум, впечатляваща интуиция и ограничено търпение що се отнася до потенциалните заподозрени. Кръгът се затваря от Ейдън Бърн (Ванеса Ферлито) умната и сексапилна следователка чието променливо поведение й позволява да се адаптира към всяка ситуация. Следователите от Ню Йорк може би имат различен подход от тези във Вегас или Маями, но целта, която непоколебимо следват е една. Тези опитни професионалисти, които виждат Ню Йорк в съвсем различна светлина, сглобяват пъзела от улики, следват неотлъчно доказателствата, с една единствена цел – разрешаване на случая.

виж повече
в момента
02:40
Новини
в момента
03:05
Гарванът
Гарванът
еп. 9 - повторение

Музикантът Ерик Дрейвън и приятелката му са убити. Дрейвън се завръща в света на живите, но като мим с особени спиритуални сили и един духовен водач - гарван.


Първата му задача е да отмъсти за своята смърт и тази на приятелката си, но открива, че трябва да остане на Земята, далеч от любимата, за да възобнови баланса между добро и зло.

виж повече
в момента
04:00
Карма
Карма
сезон 2, еп. 15 - повторение

Има ли втори шанс в любовта? И ако има, можем ли да го получим в друг живот?

"Карма" ще ни покаже, че някои хора са свързани завиниги, независимо от границите в които живота им тук на земята ги поставя.

След 8 години в Ню Йорк, Смаргда се завръща в Гърция, заедно със своята най-добра приятелка Перса. Повече от година ужасен кошмар измъчва Смарагда: тя вижда как млада влюбена двойка намира смъртта си в корабокрушение някъде в Егейско море... и това се случва през далечната 1930г! В желанието си да се освободи от този кошмар, Смарагда решава да се подложи на хипноза, която обаче ще промени изцяло целия й живот...

виж повече
в момента
04:55
Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата
Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата
сезон 1, еп. 3 - повторение

"Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата" разказва история за чудовището телевизия, което се храни с човешки съдби. Съдбите на хората, които са герои в репортажите на телевизията и съдбите на хората, които правят телевизията. От двете страни на телевизионния екран няма победители, няма добри и лоши. Историята започва с две враждуващи телевизии. Едната "лошата", старата, изградена върху липсата на морал и журналистическа етика, другата "добрата", новата, която полага героични и понякога наивни усилия да даде на зрителите обективна, честна, хуманна картина на обществото в което живеем. Черното и бялото са в жесток сблъсък, тръгващ от най-високо ниво чрез шефовете на двете телевизии, и стигащ до малките хора с големи мечти, които са дръзнали да поискат да променят света в който живеят – водещи, репортери, метеоролози, дори чистачката.

Телевизията ще промени съдбите и характерите на героите на сериала, но и те ще променят телевизията. Сблъсъкът между добро и зло, възможността зрителят сам да оценява, без да му се дават готови отговори, стойността на новините и събитията в България като фон на собствения му живот на обикновен българин, ще са основните теми на сериала. Сценарист и идеолог на сериала е Любен Дилов – син, а продуцент на българската сага е Dream Team Films.

виж повече
гледай
на живо
в момента
05:40
Великолепният век
Великолепният век
сезон 4, еп. 14 - повторение

"Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.

Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за "Великолепният век" и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.

виж повече
гледай
на живо