Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

30 април, четвъртък, 20:00

Уур е фанатичен фен на отбора Фенербахче. Търговец на лекарства. През деня е изключително спокоен и отговорен, но когато е на стадиона или пред телевизора се променя напълно. Обсебен от идеята за победата на любимия си отбор, той непрекъснато сътворява талисмани и това го отличава от останалите фенове. Живее с майка си и по-малката си сестра и е подложен на семеен "тормоз", защото още не е женен. Пънар е млада жена, която също като него не е семейна и търпи критиките на своята майка. Една лека катастрофа събира двамата млади и низ от случайни срещи преобръщат съдбата им.

01 май, петък, 20:00

Винаги има уловка. След като красива жена е нападната от непознат, съпругът й е твърдо решен сам да се заеме със случая, вместо да предостави информация на полицията. За целта той наема местна групировка, която да разнищи случилото се.

02 май, събота, 06:30
02 май, събота, 09:45


Миа е талантлива журналистка, която се надява да бъде повишена в главен редактор. Ето защо, тя е съкрушена от новината, че нейният бивш приятел е назначен на тази длъжност и той ще бъде новият й шеф.

Огорчената Миа веднага отива при своя издател и успява да го убеди да й даде възможност да се пребори за поста. Ако успее да докаже, че може да се справи по-добре, то позицията ще бъде нейна.

Решена да отмъсти на своя съперник, Миа се впуска в търсене на перфектната история.  Случайно тя попада на следната обява: "Милионер търси атрактивна, независима жена с цел брак, която иска да има деца. Наградата е 1 млн. евро" и преценява, че от това ще излезе страхотна история. Миа решава да се отзове на обявата и след това да напише горещ материал за този рядък и арогантен тип мъже – за тези, които вярват, че могат си да купят еманципирана жена.

Това, което тя не подозира е, че обявата не е пусната от милионер. Всъщност това е капан, заложен от друг журналист – Стани, чиято цел е да напише материал за жени, които претендират, че са независими, но всъщност търсят мъж, който да ги издържа.

Това, което Миа не очаква е, че ще се влюби в този милионер и целият й свят ще се преобърне…

02 май, събота, 14:50

По мотиви от едноименния роман на Джек Лондон.

1902 година. Литературният критик Хъмфри Ван Вейден се оказва на борда на риболовната шхуна "Призрак", плаваща към бреговете на Японския архипелаг. Постепенно той ще научи много за живота на тези сурови мъже и ще се изправи пред предизвикателството да стане един от тях...

Въпреки, че е написан преди повече от сто години, романът "Морският вълк" остава един от най-привлекателните в световната литература. В образа на капитан Ларсен, Джек Лондон проявява в пълна степен своя литературен гении. Епичното пътешествие навътре в морето е едновременно пътуване навътре в душите на тези, които не се страхуват от провокациите, самотата и сблъсъците в живота.

02 май, събота, 19:30

Германия, 1989 г. Падането на Берлинската стена дава шанс на двамата приятели Том и Файт да прекосят океана към Америка. Нищо и никой не може да им попречи да осъществят това забавно пътуване! Дори езиковата бариера. В края на краищата, езикът на любовта е международен. Момчетата се отправят към към Сан Франциско, където живее бащата на едно от тях, който е избягал навремето от Източна Германия. Дръж се, Америка!

02 май, събота, 21:45

Филмът представя интригуващата история на различни по националност имигранти, които се стремят да придобият статус на легално пребиваващи в Лос Анджелис, минавайки през множество трудности и заплетени ситуации. „Имигранти” ще ви срещне с проблемите при преминаване на границата, множеството документни измами, намирането на убежища, чакайки дългия период за сдобиване с така мечтаната зелена карта. Проблемите с анти-терористичните служби и сблъсъка на различните култури ще ви държат в напрежение и ще ви даде представа за това какво е да се бориш за спокоен и по-добър живот, и на каква цена...