Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

"Десет ярда" е продължението на комедията, придобила култов статус - "Девет ярда". Зъболекарят Оз и Синтия току що са се оженили, а изтъкнатият наемен убиец Джими Лалето ще трябва да свикне с ролята си на домошар, докато се укрива в Мексико. Ще остане ли неразкрита огромната измама със "смъртта" на Джими и спокоен ли ще е семейният живот на младоженците?...
виж повече

Филми

02 август, събота, 22:15

Брокерът Стан разбира, че ще влезе в затвора за измама и се паникьосва. Самоувереният мошеник изпитва ужасен страх от мъжките ласки вътре и затова наема мистериозният гуру, известен като Господарят, който да му помогне да овладее известно бойно изкуство.

Малко след като влиза на топло, Стан използва своите нови умения, за да сплаши своите съкилийници. Той печели тяхното уважение и скоро става техен водач, като въдворява ред и спокойствие между стените на затвора. Корумпираният директор на охраняемата зона обаче, измисля начин да се облагодетелства като превърне затвора във военна зона. Единстеният, който стои на пътя му е Стан...

03 август, неделя, 00:25

Майк Ригинс е бивш служител от спец частите, попаднал в затвора. Когато му предлагат да спаси Ана Гейл, отвлечена американка от похитителите й срещу свободата му, той приема.

Но скоро след спасителната акция, Майк открива, че това е било капан, за да се изкара Ана на открито. Внезапно двамата се оказват преследвани от безмилостно правителство,  военни и престъпни организации и всички го искат мъртъв. Без помощ и с враговете по петите си, Майк трябва да открие истината, за да може да оцелее.

03 август, неделя, 15:30

Още само едно изпитание дели Тюри от провъзгласяването му за рицар. Задачата му е да преспи една нощ в храм без да продума и без да отваря вратата на никого. През нощта някой тропа на портите с молба за помощ. Тюри рискува възможността да стане рицар, за да помогне на нуждаещия се. Странникът го моли да предаде тайнствен плик на рицар в гората.

За зла беда, рицарят, който очаква смелото момче е смъртоносно ранен. Последната му молба е Тюри да предаде писмото, в което има съобщение до краля. Бъдещият рицар е изпълнен с колебание, но решава да приеме предизвикателството. Така започва приключението. Дали ще успее да предаде писмото и какво ли пише в него?...

03 август, неделя, 22:40

По време на рутинната си обиколка из поверения му малък град, шериф Лари става свидетел на това, как четирима мистериозни мъже облечени в тъмни костюми, отвеждат красивата Маделин. Сигурен, че е станал очевидец на отвличане, Лари се спуска и успява да я „спаси”, но това, което не знае е, че Маделин е ключов свидетел по криминално дело, а мъжете са агенти на ФБР, които трябва да я опазят жива до делото...

08 август, петък, 20:30

В "Мъж на ръба" Сам Уортингтън е полицай, който бива осъден и вкаран в затвора за престъпление, което не е извършил. Но когато е временно пуснат за да може да присъства на погребението на баща си, той се изплъзва на придружаващите го полицаи, и успява да се скрие в нюйоркски хотел. Малко по-късно, той се появява на прозореца на една от хотелските стаи и заплашва че ще се самоубие. От полицията изпращат психолог, парламентьор и множество полицаи, които трябва да овладеят положението. Това което никой не знае, е че ситуацията със самоубиеца е само прикритие, целящо да отвлече вниманието на властите от течащия в същото време масивен обир на диаманти, недалеч от хотела.

09 август, събота, 22:15

Законът и престъплението, редът и анархията, защитникът и жертвата – те винаги си противостоят и създават предпоставки за сблъсък. Полицаите поддържат реда, гражданите спазват законите.

Но дали всички го правят? Можем ли безпрекословно да се доверим на представителите на закона? Скрити зад полицейската значка
, те могат да вършат престъпления и от праведници да се превърнат в престъпници.

Ненавистта и яростта провокират насилие, което руши живота на хората. Защото сме различни и сме обречени на сблъсъци.

10 август, неделя, 00:30

Седем млади и обещаващи ФБР агенти си съперничат за бленуваните места на профайлъри, но преди да станат "Ловци на мисли" трябва да издържат един последен изпит.

Натовареният с тяхната подготовка Харис (Вал Килмър) не е типичен ФБР агент - тестът, който е подготвил за бъдещите ловци ще бъде смъртоносно опасен - сред групата се крие истински сериен убиец.

Действието се пренася на необитаем остров в реална обстановка, където кандидатите разбират, че изпитанието, което им предстои може да им коства живота.

Убиецът е непредсказуем - кой ще оцелее?