Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

"Среща на сляпо" е весела комедия за интелигентният, дискретен и красив Дани (Крис Пайн), който има нещастието да е сляп. Не че това е нещо, което му пречи – Дани не позволява на недъга си да управлява живота му. Точно затова брат му - шофьор на лимузина и отявлен женкар с изненада открива, че Дани е не само нервен и срамежлив в присъствието на нежния пол, но отгоре на това е и девствен......
виж повече

Филми

20 септември, събота, 15:40

По мотиви от едноименния роман на Джек Лондон.

1902 година. Литературният критик Хъмфри Ван Вейден се оказва на борда на риболовната шхуна "Призрак", плаваща към бреговете на Японския архипелаг. Постепенно той ще научи много за живота на тези сурови мъже и ще се изправи пред предизвикателството да стане един от тях...

Въпреки, че е написан преди повече от сто години, романът "Морският вълк" остава един от най-привлекателните в световната литература. В образа на капитан Ларсен, Джек Лондон проявява в пълна степен своя литературен гении. Епичното пътешествие навътре в морето е едновременно пътуване навътре в душите на тези, които не се страхуват от провокациите, самотата и сблъсъците в живота.

20 септември, събота, 19:30

"Среща на сляпо" е весела комедия за интелигентният, дискретен и красив Дани (Крис Пайн), който има нещастието да е сляп. Не че това е нещо, което му пречи – Дани не позволява на недъга си да управлява живота му. Точно затова брат му - шофьор на лимузина и отявлен женкар с изненада открива, че Дани е не само нервен и срамежлив в присъствието на нежния пол, но отгоре на това е и девствен... За целта решава да му организирва "срещи на сляпо" за да натрупа сексуален опит и да е готов за реални и истински контакти.

20 септември, събота, 21:45

Хелън (Гуинет Полтроу) току-що е уволнена от работата си в ПР компания и на път за вкъщи изпуска метрото. Когато вратите се затварят под носа, и започваме да виждаме какво е щяло да се случи, ако се беше качила на метрото и какво, ако го беше изпуснала.

20 септември, събота, 23:45

В резултат на куп загадъчни съвпадения, безработният учител Джон Удсън се озовава в джунглите на Перу, в търсене на древни ръкописи, известни като Селестинското пророчество. Пророчеството се състои от девет ръкописа, които предсказват световно пробуждане, което ще промени живота на човека към ново ниво на духовност. Когато църквата разкрива съществуването на Деветия ръкопис, тя е готова на всичко за да предотврати появата на пророчеството. Пътешествието на Джон се превръща в приключение, изпълнено с тайнствени събития и случайни срещи, в които всъщност няма нищо случайно. Всеки човек, който пресича пътя му се оказва ключ за разгадаването на вечната мистерия на Деветия ръкопис, но дали Джон ще успее да разкрие посланието му преди да е станало прекалено късно?

21 септември, неделя, 19:30

Джулия Робъртс е в ролята на Маги, която е изоставила толкова много женихи пред самия олтар, че става известна като "булката беглец", а Ричард Гиър е репортерът Айк Греъм, който трябва да напише статия за нея. Той отива в малко градче в Мериленд, където тя гостува на родителите си и се приготвя за поредния си опит да сключи брак.

Оказва се, обаче, че колкото повече време Маги прекарва с напористия репортер, толкова по-малко се сеща за годеника си Боб (Кристофър Мелони).  В актьорския състав блестят звезди като Хектор Елизондо (също участвал в "Хубава жена"), Джоан Кюсак, Пол Дули и Рита Уилсън. "Булката беглец" е една от най-добрите романтични комедии на 90-те години.

21 септември, неделя, 22:00

Забележителен актьорски състав, начело с невероятната Кейт Бланшет, увлича зрителите в тази загадъчна история за свръхестественото.

В тихо градче в щата Джорджия, надарената с ясновидски способности Ани предсказва бъдещето и дава съдбовни съвети на своите съседи. Когато властите се обръщат към нея за съдействие при разследването на убийството на богато момиче, Ани осъзнава, че дарбата й е толкова полезна, колкото и унищожителна.

Жителите на градчето се отнасят със смесени чувства към странните й видения. Но скоро всички се оказват заподозрени… и докато се опитва да помогне в разплитането на мистерията, Ани трябва да се изправи срещу най-тъмните глъбини на своята дарба и да навлезе в свят, отвъд най-страшните си кошмари.

22 септември, понеделник, 00:15

Разследвайки загадъчните обстоятелства около смъртта на съпругата си, Джон Клайн (Ричард Гиър) се натъква на тайната за страховито същество, вещаещо смърт на всеки, който го види. Джон открива връзка между свръхестественото създание и градче в западна Вирджиния, където хората са в плен на парализиращ страх. Те са преследвани от странни видения, злокобни предчувствия и усещането, че нещо ги наблюдава. С напредването на действието, наяве излиза феномен толкова наелектризиращ и тревожен, че дълго време няма да намерите покой. Ако го видите, дали сте в безопасност? А ако още не сте го видели... дали не сте следващият?