Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

01 ноември, събота, 19:30

Преди хиляди години Доктор Парнасъс сключва сделка с Дявола, за да постигне безсмъртие. Но това си има цена - когато дъщеря му навърши 16 години, ще стане притежание на Дявола. Сега той идва, за да прибере дължимото му и доктор Парнасъс трябва да стори невъзможното, за да я спаси и да поправи грешките, направени от него в миналото.

01 ноември, събота, 22:10

Мафиоти, които няма да се спрат пред нищо, за да разчистят сметките си с врага, се сблъскват в Лондон. Наемни убийци готвят кървава баня в ситуация, в която гангстерският кодекс на честта е захвърлен на бунището. Прекалено много предателства са се насъбрали, прекалено много интереси са накърнени...

03 ноември, понеделник, 00:00

Шест месеца след самоубийството на нейната сестра близначка Софи, Мегън все още не може да преодолее смъртта й. Тя попада случайно на списание със статия за това как може да се комуникира с мъртвите по време на лятното слънцестоене – денят с най-много слънчева светлина. Прибирайки се у дома Мегън се свързва с дух, който смята за Софи. Това обаче не е близначката, а изчезнало момиче, което й помага да разкрие тъмна тайна около самоубийството на сестра й.

08 ноември, събота, 14:30

Когато отегчената от живота си учителка по английски Джесика Донован, среща шампиона по суинг на Западното крайбрежие за 2002 г. Джейк Мичъл, между тях прехвърча искра на взаимна симпатия. Тя има годеник, който е работохолик, но я обича и се грижи за нея. Джейк пък има бившата си партньорка в танците Корин Кенеди, която не иска да го пусне да си отиде и винаги има под ръка примамлива перспектива за възраждане на гаснещата им връзка. Джейк и Джесика ще трябва да преодолеят всички пречки от романтичен и всякакъв друг характер по пътя към основната цел - да завоюват световната титла по суинг и да спечелят сърцата си...

08 ноември, събота, 23:20

"Соломон Кейн" е базиран на разказа за едноименния герой на Робърт Е. Хауърд от 1928 г. Главната роля се играе от Джеймс Пюрфой. Филмът разказва история за живота на боец от Средновековна Англия.

Когато историята започва, Кейн е наемник за кралица Елизабет I и воюва в Африка, но след среща с демон осъзнава, че трябва да търси изкупление или душата му ще бъде обречена на Ада. Той се завръща в Англия и живее мирен живот като става пуритан, но скоро след това делата на зъл магьосник развалят плановете му и той трябва отново да хване оръжието.

09 ноември, неделя, 19:30

Визуално зашеметяващ епос, действието на който се развива в древния и екзотичен свят на приключения, интриги и любов. "Една нощ с краля" проследява съдбата на Естер, сираче, коeто се издига от низините до царица на Персия. Интелигентността и очарованието й запленяват могъщия и привлекателен цар Ксеркс.

Естер никога не си е мечтала, че ще стане царица, но ставайки такава, тя се оказва заплетена в опасна мрежа от политически интриги, когато е разкрит заговор за отравянето на царя. Тя трябва да събере цялата си смелост и сила, за да спаси народа си от унищожение от ръцете на най-върлия си враг...