Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

04 април, събота, 19:30

Когато отегчената от живота си учителка по английски Джесика Донован, среща шампиона по суинг на Западното крайбрежие за 2002 г. Джейк Мичъл, между тях прехвърча искра на взаимна симпатия. Тя има годеник, който е работохолик, но я обича и се грижи за нея. Джейк пък има бившата си партньорка в танците Корин Кенеди, която не иска да го пусне да си отиде и винаги има под ръка примамлива перспектива за възраждане на гаснещата им връзка. Джейк и Джесика ще трябва да преодолеят всички пречки от романтичен и всякакъв друг характер по пътя към основната цел - да завоюват световната титла по суинг и да спечелят сърцата си...

04 април, събота, 23:15

Професионалист в своята област, килърът Джимон Хунсу е нает да отмъсти за убийството на 14-годишно момиченце (дъщеря на известен бизнесмен ) в света на наркотрафикантите в Тайланд (търговци на бели роби в Тайланд). С помощта на своя стар познат " британецът" Кевин Бейкън, той взима в свои ръце всичко и със своя снайпер се изправя пред множество смъртоносни битки и кървави престрелки, с една цел - да отмъсти за малкото момиченце...

05 април, неделя, 22:20

ГЕПИ И БЕГАЙ е историята на Чарли Бронсън (Дакс Шепард) - добро момче със съмнително минало, което рискува всичко, когато излиза от Програмата за защита на свидетели, за да откара годеницата си (Кристен Бел) до Лос Анжелис, тъй като не иска тя да изпусне шанса на живота си.

Тяхното пътуване е както изключително сложно, защото по петите им са федералните агенти (водени от Том Арнолд), така и извънредно опасно, защото бившата гангстерска банда на Чарли (водена от Брадли Купър) също се включва в преследването.

06 април, понеделник, 00:10

Експериментът е психо драма въз основа на истинската история на група учени, които организират 20 души за извършване на психологически експеримент...

10 април, петък, 22:30

През 1941 г. трима мъже достигат до Индия от Тибет, след като минават4000 мили по пътя на бягството от лагер в Сибир. Филмът разказва тяхната история, както и тази на техните спътници, които не успяват да стигнат до свободата.

В необикновената група на бегълците влизат: циничен американец, руски гангстер, комичен счетоводител, сладкар, който рисува, свещеник и един поляк с нощна слепота. Към странната компания се присъединява и руска тийнейджърка. Те са изправени пред мразовити нощувки, липсата на храна и вода, комари, безкрайната пустиня, Хималаите и морални въпроси като: Kога да изоставиш някого?

11 април, събота, 21:45

Законът и престъплението, редът и анархията, защитникът и жертвата – те винаги си противостоят и създават предпоставки за сблъсък.

Полицаите поддържат реда, гражданите спазват законите.Но дали всички го правят? Можем ли безпрекословно да се доверим на представителите на закона? Скрити зад полицейската значка, те могат да вършат престъпления и от праведници да се превърнат в престъпници.

Ненавистта и яростта провокират насилие, което руши живота на хората. Защото сме различни и сме обречени на сблъсъци.

12 април, неделя, 00:00

По време на интервю за Радио БиБиСи външният министър на Великобритания, Саймън Фостър (Том Холандер) неволно казва, че войната в Близкия изток е "непредвидима". Събитието съвпада със среща на високо ниво във Вашингтон, където политици и военни постоянно цитират твърдението на Саймън и започват да използват него и новия му нещастен помощник като пионки в голяма международна игра.

Сатирична версия на събитията около инвазията на Ирак през 2003 г., филмът получава номинация за най-добър сценарий за 2009 г.