Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

"Десет ярда" е продължението на комедията, придобила култов статус - "Девет ярда". Зъболекарят Оз и Синтия току що са се оженили, а изтъкнатият наемен убиец Джими Лалето ще трябва да свикне с ролята си на домошар, докато се укрива в Мексико. Ще остане ли неразкрита огромната измама със "смъртта" на Джими и спокоен ли ще е семейният живот на младоженците?...
виж повече

Филми

05 септември, петък, 20:30

Бизнесменът Виктор пристига заедно със съпругата си Софи във Верона - градът на най-романтичната любов, тази на Ромео и Жулиета.

За да не скучае без Виктор, който непрекъснато е на делови срещи, Софи се присъединява към група доброволци, които отговарят на писма, адресирани до Жулиета. Така в ръцете й попада изгубено писмо от Англия от 1951 година, в което Клер пише за безумната си любов към италианец, изчезнал от живота й.

Трогнатата Софи отговаря на писмото с идеята да вдъхнови вече възрастната Клер да дойде в Италия и да потърси отдавна изгубения си любим.

06 септември, събота, 15:40

Започвайки своето пътуване за изпълнение на мечтата си да стане танцьорка, младо момиче открива нов стил на танцуване, който ще й създаде доста неприятности, но и ще й помогне да открие себе си.

06 септември, събота, 19:30

Перфектното престъпление се превръща в истинска атракция в тази налудничава комедия с участието на носителите на "Оскар" Морган Фрийман, Кристофър Уолкън, Марша Гай Хардън и номинирания за "Оскар" Уилям Мейси.

Чарлз, Роджър и Джордж са честни охранители на изключително ценни картини. Но когато научават, че любимите им произведения на изкуството ще бъдат преместени в друг музей, решават да подменят оригиналите с фалшификати.

Всичко върви добре за новоизлюпените крадци докато грешка допусната в последния момент не обръща идеалния план с краката нагоре.

06 септември, събота, 23:40

Уил и Джейк Грим са двама братя, които пътуват из Франция, препитавайки се от мнимите си борби с чудовища и зли духове, на гърба на наивните и богобоязливи люде. До момента, в който властите разкриват лъжата им. Тогава на Уил и Джейк се налага да се изправят пред истинското приключение, което ги среща с един героичен и зловещ свят. Вещици и тролове, вечното зло и истинската любов - свят на фантазия и реалност. Сега братята Грим трябва да овлядеят въображението си и да открият своята вяра, за да запазят живота си в епичната битка, която започват...

07 септември, неделя, 19:30

Суперзвездата на американското кино Майкъл Дъглас  и популярният комик Албърт Брукс, дават всичко от себе си в тази блестяща комедия, римейк на суперхита от 1979 г. по сценарий от авторите на "Мъже в черно" и "Д-р Дулитъл".

Доктор Джери Пейзър е малко притеснителен ортопед, който страда от известен брой фобии. Те обаче се оказват незначителни пред кошмара, в който се превръща живота му, когато дъщеря му решава да се ожени. Причината не е в сложната подготовка на церемонията, а в бъдещия му сват Стив Тобайъс - бивш или настоящ агент от ЦРУ. Неразбиращият Джери неволно се оказва забъркан в нелегална сделка за подводница, а по петите му са ФБР и френски мафиот гей. Измъкването винаги предстои, но какво му се налага да изтърпи междувременно!

07 септември, неделя, 23:40

На убийца с амнезия, осъдена на смърт, е даден втори шанс от ФБР. Ан Хъдсън е включена в секретна експериментална част, която се занимава с неразрешени престъпления. В нейната памет са имплантирани последните спомени на жертвите на убийства. Докато тя изживява чуждата памет и преследва опасни убийци, откъслечни спомени започват да и напомнят за нейния собствен живот–живот, който тя не си спомня...