Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

Лейтенант Джордан О'Нийл (Деми Мур) е първата жена, която кандидатства в специалните части на американския военноморски флот. За да бъде приета в редиците им, Джордан трябва да премине през жесток тренировъчен процес, с който 60% от кандидатите мъже не успяват да се справят. Шефът на новобранците Джеймс Ъргейл (Виго Мортенсен) води брутална тренировъчна програма, която включва 20 часа на ден...
виж повече

Филми

25 юли, петък, 20:30

След като се премества в ново училище, буйният тийнейджър Джейк Тайлър е привлечен в таен боен клуб, където бивш военен става негов ментор. След като семейството и приятелите му получават заплахи за живота си, Джейк иска от своя наставник да го научи да контролира ума и тялото си за един последен бой, в който да елиминира врага си – местният шампион Райън Макарти.

26 юли, събота, 17:30

Документалният филм на журналиста Николай Чадаров "Българските царски дворци" ще разкрие архитектурните достойнства на дворците на българските монарси, като ни разходи в тези в София, Врана, Евксиновград и Кричим.

Кой дворец цар Фердинанд нарича свой любим дом? Как единствената оцеляла част от прочутия френски замък Сент Клу попада в царската градина край Варна? В кой дворец е инсталиран първият в България асансьор?

Целия разкош на сградите, както и любопитни факти от историята, пленяващо заснети и оригинално разказани – на всичко това ще се насладите в документалната лента, чийто автор е водещият на новините на TV7 Николай Чадаров, а зад камерата е един от най-добрите телевизионни оператори – Юли Кривошиев.

Не пропускайте документалния филм "Българските царски дворци" - събота и неделя от 19:15 ч., само по TV7!

26 юли, събота, 21:00

Лейтенант Джордан О'Нийл (Деми Мур) е първата жена, която кандидатства в специалните части на американския военноморски флот. За да бъде приета в редиците им, Джордан трябва да премине през жесток тренировъчен процес, с който 60% от кандидатите мъже не успяват да се справят. Шефът на новобранците Джеймс Ъргейл (Виго Мортенсен) води брутална тренировъчна програма, която включва 20 часа на ден бягане, маршировки, преминаване през всякакви препятствия в ужасни атмосферни условия – тотално физическо и психическо натоварване. Наравно с най-добрите мъже жилавата, обръсната до кожа Джордан търпи жестоки наказания и несправедливи побои от суровия си сержант. Но вниманието на висшите командващи, убедени, че една жена бързо ще отпадне от програмата, скоро е привлечено от реалната възможност Джейн да се справи и да попадне в редиците на морските тюлени...

26 юли, събота, 23:30

Румъния, XVIII век. Рейн e съвършено създание, притежаващо едновременно силата на Безсмъртните и човешка душа. Наполовина вампир, наполовина човек, тя се е заклела да освободи света от вампирите. Жадуваща за мъст и възмездие, заради смъртта на майка си, целта й е да стигне до баща си - най-могъщия Вампир Кейган - убиецът на нейната майка...

27 юли, неделя, 15:30

Нещо странно се случва в град, разположен в близост до мина. След серия от странни инциденти, геоложката Нина разкрива, че тунелите на мината са нестабилни и опасни. Жена, експерт по експлозивите и баща й - бивш миньор, решават да слязат под земята с надеждата, че ще предотвратят катастрофа.

 

27 юли, неделя, 22:40

Саймън Пег е Сидни Янг - напорист британски журналист, който обича да изобличава повърхностния свят на знаменитостите, но същевременно отчаяно се стреми да стане част от него.

Мечтите му са на път да се сбъднат, когато редакторът Клейтън Хардинг (Джеф Бриджис) го кани да пише за супер известното списание "Шарпс" в Ню Йорк. Под зоркия поглед на недоверчивия си началник (Дани Хюстън), Сидни най-накрая получава шанс да се доближи до истинските знаменитости, които обаче винаги успява да вбеси.

В тази смешна романтична комедия, създадена по хитовата автобиография на Тоби Янг, Сидни демонстрира талант да отчуждава хората, който заплашва да съсипе кариерата му. Неговата колежка, писателката Алисън Олсън (Кирстен Дънст), е безсилна да спаси Сидни от още по-неудобни ситуации, в които той се забърква с красивата старлетка Софи Мейс (Меган Фокс).

28 юли, понеделник, 00:40

Даяна е била жизнената гимназистка, която заедно със стеснителната си най-добра приятелка Морийн, води типичен тийнейджърски живот - бягат от училище, мечтаят за момчета и се заклеват да напуснат скучния си град при първа възможност. Но една трагедия в училище завършила със смъртта на приятелката й и съучениците й остава отпечатък завинаги в съзнанието на момичето.

 

15 години след злополучния ден Даяна вече е щастливо омъжена, която има любящ съпруг и прекрасна дъщеря. Но с наближаването на възпоменателната годишнина спомените нахлуват в идиличния й живот и нещо смътно и зловещо не й дава покой, нещо свързано с Морийн и станалото в деня на нейната смърт...