Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

30 май, събота, 08:30
Карли е симпатична тийнейджърка, автор и водещ на домашно интернет шоу - „i-Карли” (Ай Карли). Тя живее с по-големият си брат и настойник - Спенсър, който същевременно продуцира шоуто от импровизираното си таванско студио. Справяйки се с проблемите на собственото си юношество, Карли никога не е имала амбиции да стане известна. Всичко започва съвсем случайно, когато инцидентно е избрана да ръководи училищното шоу за таланти. Тя и нахаканата й най-добра приятелка Сам, превръщат процеса на прослушване в истинско шоу, което приятелят им Фреди записва и качва в интернет беза да им каже. Интересът пред компютрите нараства лавиноообразно, зрителите искат още и още в крайна сметка Карли, със Сам до себе си, превръща започнатото от Фреди в домашно интернет шоу, в което има от всичко за всеки - комедийни скечове, конкурси за таланти, интервюта, готварски рецепти, полезни съвети, лични драми...
30 май, събота, 14:50

След като върна на мястото му филисофския камък, но за сметка на това изгуби приятелката си, в третата част на "Библиотекаря" откриваме неспокойният Флин Карсън в лека депресия. За да си почине и да събере нови сили, младият библиотекар приема съвета на приятелите си и се оттегля за кратка почивка, като воден от странните си сънища решава да замине за Ню Орлиънс. За никой не е изненада факта, че Флин скоропостижно се озовава в центъра на мистериозна конспирация, в която участва не кой да е, а самият Граф Дракула. И този път авантюристичния библиотекар трябва да надделее страховете си за да защити един от най-ценните предмети - бокала на Юда и да попречи безценната реликва да попадне в грешни ръце.

30 май, събота, 19:30

Действието се развива вероятно в края на седемдесетте години на дванадесетото столетие, а Йерусалимското кралство и неговите защитници - Рицарите на храма - устояват със сетни сили под напора на арабския принц Саладин. Тук обаче трябва да отворя една голяма скоба. Филмът е екранизация на първа част от популярната трилогия на шведския журналист и писател Ян Гийу - "Кръстоносните походи", която обаче не е напълно достоверна. С други думи, главният герой - Арн Магнусон - както и част от съпътстващите го, не са реални исторически персонажи. Същото, съответно, важи и за някои от събитията. Въпреки това, филмът притежава достатъчна доза акуратност, има за какво да се хване човек, а особено що се отнася до духа на епохата - скандинавците са свършили чудесна работа.

30 май, събота, 21:30

След ликвидацията на банда терористи бившия майор от полицията Коренев, по прякор Лисицата, продължава да се бори със злото във всичките му аспекти. Разкъсван от мъката на лична трагедия, той и новият му партньор се опитват да хвърлят светлина върху гангстерска атака срещу една от най-престижните банки. Но с напредването на разследването, Лисицата разбира, че хората стоящи зад престъплението са му не само познати, но и някои от тях сякаш са възкръснали от гроба...  

30 май, събота, 23:15

Дориан Грей е младеж, надарен с изключителна физическа красота, от която всички се възхищават. След като неговият приятел, художникът Базил Холуърд, му нарисува портрет, Дориан се възгордява от красотата си. Той си пожелава да остане завинаги млад, а портретът да старее вместо него. Желанието му се сбъдва и лицето на омагьосания портрет не само старее, но и разкрива всички пороци и грехове, на които героят става жертва. В лицето на лорд Хенри, Оскар Уайлд представя умела карикатура на английската аристокрация от края на 19-ти век и осмива порядките и предразсъдъците на викторианското общество.

31 май, неделя, 16:15

Филмът разказва за приятелството между малко момиченце и лисица.

31 май, неделя, 19:30

Филмът разказва историята на Емине – една млада жена, попаднала в Истанбул като робиня и осиновена е от местно семейство. За неин късмет, тя е заведена в султанския дворец Топкапъ сарай, където е представена на султан Ахмед.

Противно на всички правила и традиции, и въпреки несъгласието на майката на султана, тя се сгодява за султан Ахмед, който я нарича с името Кьосем Султан.

След като получава титлата "жена на султана" и след смъртта на самия Ахмед, Кьосем Султан управлява Османската империя в продължение на цели 10 години, докато малкият и син Мурат става достатъчно голям, за да заеме трона.

Кьосем Султан ще направи всичко възможно да спре сина си Мурат да убие собствения си брат – принц Ибрахим, което би направило Мурат единствен султан, но в същото време би могло да означава и края на Османската империя…