Протест
Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

25 октомври, събота, 19:30

Спокойно предградие в американски град през 50-те години на 20-и век. Семейство с три деца. Телеграма, която известява за смъртта на най-малкия син. Дървото на живота е епична поема за цикличността на живота и дребните моменти в него, които ни правят такива, каквито сме. Докато синовете растат, филмът се разгръща като колаж от снимки, за да се задълбочи в определени проблематични моменти от детството и юношеството. Малик оставя героите си да разсъждават върху духовността, но в същото време ги проследява и в ежедневните им занимания. Филмът му е и богата алегория за произхода на света, и простичката история на едно семейство.

25 октомври, събота, 22:20

По време на рутинната си обиколка из поверения му малък град, шериф Лари става свидетел на това, как четирима мистериозни мъже облечени в тъмни костюми, отвеждат красивата Маделин. Сигурен, че е станал очевидец на отвличане, Лари се спуска и успява да я „спаси”, но това, което не знае е, че Маделин е ключов свидетел по криминално дело, а мъжете са агенти на ФБР, които трябва да я опазят жива до делото...

26 октомври, неделя, 00:15
Ленард е мъж на средна възраст, който живее с родителите си, като им помага в семейния бизнес. Той е нестабилен емоционално и няколко пъти е правил опит за самоубийство. Когато се прибира една вечер, родителите му казват, че са поканили потенциален бизнес партньор на вечеря. Той пристига с дъщеря си Сандра, с която той бързо намира общи теми за разговор и й признава, че е опитал да се самоубие, след като се е разделил с годеницата си. Няколко дни след това той се запознава с нова съседка - Мишел, която е пълна негова противоположност - усмихната, енергична и забавна. Тя му доверява, че има връзка с женен мъж и страда от това. Ленард е привлечен от нея, но в същото време започва връзка със Сандра. Мишел пък го кани на вечеря, заедно с любовника й.
26 октомври, неделя, 19:30

Реджеп Иведик се завръща във втората част. Оприличаван от много като Бай Ганьо, но далеч различен от него по начин, който само той може. Налудничавия тип се завръща с нови приключения, които няма да спрат да ни карат да се смеем.

26 октомври, неделя, 21:50

Младата и неуспяла актриса, Джейн Ф., прекарва дните си в пушене на забранени субстанции. По невнимание тя изяжда "веселите" кексчета на съквартиранта си. В това състояние, на Джейн й се налага да плати тока на апартамента, в който живее и да се яви на важен кастинг. Това не е всичко - трябва да изпече нови кексчета, за което пък й е нужна още трева, която решава да плати с парите за тока...

26 октомври, неделя, 23:30

Лари Бишъп играе моториста Пистолеро, който заедно с братята си Джент и Команч, оседлава железните коне и се носи по пътищата с цел да отмъсти на друга мотоциклетна банда, имала глупостта да убие приятелката на Пистолеро - Чероки Кисум.