Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

03 септември, четвъртък, 23:30

Англия през 1904-а. Хенслоу Фиск и баща му Хорасио решават да отидат на лекция, изнасяна от Свами Нала Праш за прераждането, наречена "Трансмиграцията на душите". Докато са там, те срещат човек на име Дийн Спанли, който дълго време е живял в английските колонии. По-късно Хенслоу ще се сблъска още няколко пъти със Спанли в клуба на баща си. Това е причината младежът да реши, че в срещите няма нищо случайно и да покани Дийн на вечеря с обещанието, че ще го почерпи прекрасно токайско вино. Серията от вечери е съпроводена от разкази на Дийн Спанли за миналите му животи, които той си спомня с подробности. С течение на времето става ясно, че Спанли е свързан силно с един близък на Хенслоу. Разкритието ще шокира мнозина.

06 септември, неделя, 13:00

Джуно е остроумна тинейджърка, която забременява случайно от съученика й Блийкър. С помощта на най-добрата й приятелка Лия, Джуно намира за своето неродено дете "съвършените" родители: богатата двойка от предградията, Марк и Ванеса, копнеещи да осиновят дете. За щастие, Джуно има пълна подкрепа от родителите й, докато взима трудни решения, флиртува със зрелостта и накрая осъзнава къде е мястото й.

06 септември, неделя, 19:30

Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с ум, смелост и бързина - нищо не може да им се опре. Тримата са наети от една дама, която подозира мъжа си в изневяра. Асовете откриват болезнената истина, че съпругът наистина има връзка с една госпожица. Откриват също, че той е в основата на престъпна организация и подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която могат да вършат най-добре – следене, подслушване, дегизиране и.....бързо бягане!

06 септември, неделя, 21:15

Единак сред наемните убийци, Джак (Джордж Клуни) е истински художник в занаята си.Когато поръчка в Швеция не минава по план и приятелката му е убита, Джак се заклева, че следващата задача ще му е последна.

Покривайки се в малко градче в италианска провинция, той се наслаждава на живота, далеч от смъртта. Там, Джак очаква да получи задачата си, от белгийска поръчителка, а през това време, изненадвайки себе си, той се сприятелява с Отец Бенедето (Паоло Боначели) и започва връзка с местна красавица. Но с излизането си от света на сенките, Джак предизвиква съдбата.


Появяват се знаци, че се приближава опасен противник, а загадъчната жена, която е наела Джак може би не е каквато изглежда.

09 септември, сряда, 23:30

"Бронсън" е филм за "най-страшния и проблематичен затворник  на Острова". Определенията са на британската преса и са най-често срещаната фраза по адрес на  Майкъл Питерсен, познат на целия свят с бойния си псевдоним Чарлс Бронсън. През 1974-та , тогава 19-годишен, Чарли задига 20 паунда от местната поща. Съдът на Тачър му дава седем години. Вътре заради  неконтролируемото му поведение го сертифицират като луд. Годините престой се умножават на 14. Когато ги излежава, Чарли е свободен едва 68 дни.  Ченгетата го прибират за въоръжен грабеж в бижутериен магазин. Трогателно - задигнат е само един дамски пръстен, с който Чарли иска да задържи момичето си. Уви, неуспешно. Показанията на малката мръсница му костват нова присъда. В затвора влиза с реномето на луд, особено опасен и новото си име. Никъде не се задържа за дълго. Часовете му престой на пода на вановете докато го местят са стотици. Овързан в усмирителна риза, гол на пода…  Лудница-затвор-изолатор –  системата не му дава почивка вече 35 години. Винаги при специален режим и мерки за сигурност. Борбата му за свобода не спира и до днес.

10 септември, четвъртък, 23:30

Най-успешната поредица ужаси във филмовата история  в ярко и смразяващо 3D.

Докато смъртоносна битка за бруталното завещание на Пъзела (Тобин Бел) се развихря, група оцелели от нечовешките му игри се събират, за да подкрепят гуруто Боби Дейгън (Шон Патрик Фланъри), друг оцелял, човек, чиито собствени мрачни тайни ще отприщят нова вълна от ужаси.

11 септември, петък, 23:30

Собственикът на фабрика за добиване на Екстракт, Джоел, постоянно се поставя в рисковани ситуации. Пагубното е, че те стават от лоши, по-лоши. Първо бъдещето на компанията е застрашено, защото главният управител предизвиква инцидент. Личният му живот също куца, след като приятелят му Дийн му дава съвет как да тества дали жена му още му е вярна. В Екстракт, нещата не свършват дотук. Новият работник в компанията Синди, се оказва измамник, който планира как да източи значителни капитали от фабриката. За Джоел не остава нищо. Той трябва да се бори, за да си върне компанията и да поправи вече съсипаният си брак. И всичко това, разбира се, е подкрепено с много забавни моменти!