Филми

Препоръчваме ви

Една пленяваща историята за млад ирландски китарист и виолончелистката Лейла, които се запознават и след една страсна нощ са принудени да се разделят. Въпрки че не успяват да продължат живота си заедно, двамата създават дете, което Лейла, притисната от влиянието на баща си, е принудена да изостави. Останал сирак, Огъст е принуден да се издържа сам като уличен музикант в Ню Йорк. Малкият е...
виж повече

Филми

18 април, петък, 13:00

Той не иска да става герой. Иска само да получи работата. Свитият смотаняк Флин най-накрая намира приложение на енциклопедичните си познания за света на езотеричните тайни, когато е избран за член на мистериозния орден на "Библиотекарите".

Получил задачата да охранява колекция от митични артифакти от силите на злото, които ще използват безценните съкровища за зловещите си планове, ако се доберат до тях, Флин – заедно със своята секси бодигардка-амазонка Никол, пътува до най-екзотичните, недостъпни и опасни краища на света. Но дали има качествата, за да бъде истински... библиотекар?

19 април, събота, 00:00

Евън Треборн е изгубил представа за времето. От най-ранна възраст, важни моменти в неговия живот изчезват в черна дупка от забрава, момчешките му години са белязани от поредица ужасяващи събития, който той обаче не може да си спомни. Това което остава са духът на спомена и разбитите животи на приятелите му от детството - Кейли, Лени и Томи.

През детството си Еван е под наблюдение и грижа на психолог, който го съветва да си води дневник, в който да описва подробно живота си, ден по ден. Години по-късно, той открива случайно старите си дневници. Започвайки да ги чете, Еван се връща назад във времето, без да може да си обясни как.

Той разбира, че старите му дневници, който лежат захвърлени са средство, с което той може да се връща назад във времето и да преоткрива загубените си спомени. Но по този начин Еван само открива каква отговорност носи за опропастените съдби на своите приятели и най-вечен а Кейли, първото момиче, което е обичал.

20 април, неделя, 01:30

Бенедикт и Алън са млада модерна двойка, току-що нанесла се в предградията на Тулуза. Алън работи като инжeнер в голяма компютърна компания и ръководи проект за създаване на летяща уеб-камера. Когато двамата поканват шефа на Алън, Ричард, и неговата съпруга Алис на вечеря, те няма никаква представа колко ще се промени спокойният им живот...

20 април, неделя, 03:50

Джулия Робъртс е в ролята на Маги, която е изоставила толкова много женихи пред самия олтар, че става известна като "булката беглец", а Ричард Гиър е репортерът Айк Греъм, който трябва да напише статия за нея. Той отива в малко градче в Мериленд, където тя гостува на родителите си и се приготвя за поредния си опит да сключи брак.

Оказва се, обаче, че колкото повече време Маги прекарва с напористия репортер, толкова по-малко се сеща за годеника си Боб (Кристофър Мелони).  В актьорския състав блестят звезди като Хектор Елизондо (също участвал в "Хубава жена"), Джоан Кюсак, Пол Дули и Рита Уилсън. "Булката беглец" е една от най-добрите романтични комедии на 90-те години.

20 април, неделя, 19:30

Една пленяваща историята за млад ирландски китарист и виолончелистката Лейла, които се запознават и след една страсна нощ са принудени да се разделят. Въпрки че не успяват да продължат живота си заедно, двамата създават дете, което Лейла, притисната от влиянието на баща си, е принудена да изостави. Останал сирак, Огъст е принуден да се издържа сам като уличен музикант в Ню Йорк. Малкият е посветил живота си да се свързва с хората чрез звуците на музиката, която свири. На улицата среща музикант, който го взима под крилото си и започва да доразвива таланта му. Попадайки на малко информация за изгубените си родители, Огъст решава да създаде музика, която да достигне само и единствено до тях и по този начин да разкрие истината за мистериозното си минало.

21 април, понеделник, 13:00

Продължение на удивителните приключения на библиотекаря Флин, превърнал се в пазител на древни знания и вече спасил един път света от древно проклятие. Този път ще трябва да намери легендарните рудници на цар Соломон, защото от това зависи съдбата на цялото човечество.

 

Флин Карсън е интелигентен младеж, сътрудник на Нюйоркската библиотека, но душата му жадува за приключения и разкриване на опасни тайни. Неочаквано пред очите му попада много интересен труд за легендарните рудници на цар Соломон и той решава да промени застоялия библиотечен въздух с духа на романтиката и авантюризма, в опит да увенчае младата си и гореща глава с поувехналите през времето лаври на Индиана Джоунс.

22 април, вторник, 02:55

Неразумни опити с биологично оръжие са превърнали повечето от жителите на малко тексаско градче в зомбита, които от своя страна успяват да преобразят до неузнаваемост не само това населено място, не само огромния щат Тексас, но по всяка вероятност и цялата планета. Срещу армията на живите мъртъвци се опълчва отряд от оцелели хора, предвождан от стриптийзьорката Чери. Чери не е от момичетата, които бихте искали да ядосате, защото е много добра с хладни и горещи оръжия, доктор Дакота Блок е много добра с иглите, а корумпираният армеец лейтенант Мълдуун не е много добър в нищо специално...