Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

07 февруари, събота, 19:30

В капсула на времето, която ще бъде отворена от следващото поколение, са запечатани рисунките на група деца. Когато това се случва след половин век, в ръцете на малкия Кейлъб Костлър попада зашифровано послание от редове с нищо незначещи на пръв поглед цифри.

 

Баща му, астрофизикът професор Джон Костлър, прави смразяващо откритие: кодираното съобщение предсказва датите, броят на жертвите и координатите на всички големи катастрофи през изминалите 50 години с изумителна точност. Още по-ужасяващото е, че цифрите продължават и след настоящето...

07 февруари, събота, 22:00

Бети Ан Уотърс разбира, че по-големият й брат Кени е арестуван за убийство и получава доживотна присъда през 1983 г. Бети Ан – домакиня и майка на две деца, която живее в Масачузетс, решава да посвети цялото си време на това да докаже, че брат й е осъден несправедливо. Убедена, че брат й е невинен, Бети Ан завършва гимназия, колеж, а накрая и правно училище. Всичко това й отнема 18 години, а решението й е да освободи Кени на всяка цена. С помощта на най-добрата си приятелка Абра Райн, Бети Ан оглежда под лупа всички подозрителни доказателства, събрани от ченгето от малък град Нанси Тейлър, за да възпроизведе всички стъпки, довели до ареста на Кени. Вярата в Кени и в истината кара Бети Ан и малкият й екип да разкрият фактите и да използват ДНК доказателства, с надеждата да постигнат справедливост.

 

08 февруари, неделя, 00:05

Успешния финансов удар и добрия късмет се оказват смъртоносни за Сам Фелан и съпругата му Лесли, когато те се сблъскват с живота, с променящи се решения, които водят Сам и Лесли към бурни приключение из улиците на Чикаго, свързани с дълбоко отчаяние, измама и насилие...

08 февруари, неделя, 16:15

По мотиви от едноименния роман на Джек Лондон.

1902 година. Литературният критик Хъмфри Ван Вейден се оказва на борда на риболовната шхуна "Призрак", плаваща към бреговете на Японския архипелаг. Постепенно той ще научи много за живота на тези сурови мъже и ще се изправи пред предизвикателството да стане един от тях...

Въпреки, че е написан преди повече от сто години, романът "Морският вълк" остава един от най-привлекателните в световната литература. В образа на капитан Ларсен, Джек Лондон проявява в пълна степен своя литературен гении. Епичното пътешествие навътре в морето е едновременно пътуване навътре в душите на тези, които не се страхуват от провокациите, самотата и сблъсъците в живота.

08 февруари, неделя, 21:40

Щурата, тъжно-смешна комедия за израстването на Джонатан Ливайн разказва за последното лято преди колежа на Люк Шапиро. Семейството му живее под постоянната заплаха от отнемане на имуществото, родителите му се дърлят безжалостно, а той се мотае депресиран и самотен из напечения Манхатън заедно с неколцина приятели. Люк прекарва дните си, като продава марихуана на пушещите в Сентръл Парк и ухажва най-горещото момиче в училище – Стефани. Той намира близък приятел и довереник, заменяйки трева за терапия с втория баща на Стефани – д-р Скуайърс, човек със свои собствени проблеми. Ситуиран в средата на 90-те години, Щуро се явява един от първите филми, които наистина разказват за този период с любовно чувство на носталгия. Като си спомня за Ню Йорк Сити, който бавно се приспособява към начина на живот на Джулиани и попкултурата, накарала белите момчета да се пристрастят към хип-хопа, Ливайн създава напълно нов тип история за тийнейджърската самоличност и гняв.

08 февруари, неделя, 23:35

Синът на куртизанка намира убежище в измислен свят след като е бил принуден да прекъсне връзката си с по-възрастна жена, която го е въвела в тайнствата на любовта. По романите на Колет.