Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

05 юли, неделя, 03:35

“Маската на властта” разказва за Стивън, млад и амбициозен прессекретар успял да изгради впечатляваща за годините си кариера в американската политиката. Но когато се присъединява към екипа на един от най-популярните кандидат-президенти в страната, Стивън става свидетел на задкулисни интриги и заговори с каквито не се е сблъсквал преди.

05 юли, неделя, 16:15

Продължение на удивителните приключения на библиотекаря Флин, превърнал се в пазител на древни знания и вече спасил един път света от древно проклятие. Този път ще трябва да намери легендарните рудници на цар Соломон, защото от това зависи съдбата на цялото човечество.

 

Флин Карсън е интелигентен младеж, сътрудник на Нюйоркската библиотека, но душата му жадува за приключения и разкриване на опасни тайни. Неочаквано пред очите му попада много интересен труд за легендарните рудници на цар Соломон и той решава да промени застоялия библиотечен въздух с духа на романтиката и авантюризма, в опит да увенчае младата си и гореща глава с поувехналите през времето лаври на Индиана Джоунс.

05 юли, неделя, 19:30

Какво ще направите, ако истинската ви любов си отиде? Истинската любов, не просто поредното увлечение, не просто някой, който можеш да замениш по всяко време. Истинската любов. Твоето друго аз, твоята сродна душа. Какво става, ако тази любов си тръгне? Отговорът е различен за всеки. А Бела Суон тепърва ще трябва да си отговори на този въпрос в продължението "Здрач 2: Новолуние".

Вече шест месеца, Едуард и Бела се преоткриват взаимно и разкриват най-красивото един от друг. Те са заедно, обичат се и първоначално дори не могат да си представят, че трудното тепърва им предстои. Когато на рождения си ден Бела се порязва и кръвта й изкарва Джаспър извън границите на доброто поведение, семейство Кълън са принудени веднага да заминат. Едуард оставя Бела, казвайки й че не я желае вече. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард. Но Джейкъб и индианците от Ла Пуш също крият своя тайна. Тайна, свързваща ги със семейство Кълън повече отколкото може да си представите.

Ще намери ли сила Бела да продължи напред без Едуард? Ще го забрави ли? Ще го замени ли с нова любов... с Джейкъб? Какъв ще бъде изборът на Бела?

05 юли, неделя, 22:15

Филмът на София Копола е една лична история развиваща се в съвременен Лос Анджелис. Джони Марко (Стивън Дорф) е лошо момче, актьор, който се лута в един свят на излишъци (момичета, алкохол и коли). Той изобщо не познава истинския живот.

Изненадващото посещение на 11-годишната му дъщеря (Ел Фанинг) принуждава Джони да се изправи пред въпросите, стоящи пред всеки един баща. Неочаквано появилата се Клео започва да се привързва към Джони и да съживява връзката му с реалността. Когато Клео си тръгва, Марко е напълно разбит, но дарен с промяна. Копола предава прекрасно настроения и атмосфера, а меланхолията и духовното докосване напомнят на „Изгубени в превода”.

11 юли, събота, 09:45

Има един град, който не е видим за всички. Тайната на скрития град е, че всички жители в него живеят благодарение на ярката светлина, създавана от огромен и мощен генератор. В един миг, обаче, генераторът се поврежда и всичко замира. Двама младежи тръгват да намерят града, да разберат тайната за съществуването му и да помогнат на хората, живеещи там. Защото ако светлината угасне и животите на хората ще залязат завинаги. В тази приключенска сага ще усетите много емоции и тя ще ви държи в напрежение от началото, до самия край.

 

Град Ембър се намира в земните недра и от столетия е окъпан в светлина. Но когато генераторът, осигуряващ топлината и светлината, се разваля безвъзвратно, настава истинска паника. Единственият шанс на жителите на Ембър е да намерят инструкциите за евакуация.

11 юли, събота, 13:00

"Романтична комедия" е историята на трите приятелки Зейнеп, Езра и Дидем. За очакваната сватба, ревност и перипетии по пътя към щастието. В двете части на "Романтична комедия" участват звезди на турското кино и телевизия като Седеф Авджъ от "Езел" и "Листопад", Синем Кобал от "Селена", Бурчу Кара, Кемал Хюнал от "Гордата Аси“, Енгин Алтън, Гюрген Оз.

Сравняван със "Сексът и градът", филмът ще размекне сърцата на зрителите на TV7.

11 юли, събота, 14:50

Когато 9-годишната Раян отива на гости на дядо си в скучно, малко градче, тя няма представа какво я очаква. Една нощ в гаража им те намират ранено, диво куче, а ветеринарят не дава надежда за живота му. Малкото момиче е запленено от впечатляващо силно куче и с грижите си му помага да оздравее. Скоро двамата стават неразделни. Тогава дядо й започва да й чете "Дивото зове" историята за кучето-вълк, което не може да бъде опитомено.

 

Раян кръщава кучето Бък и заедно с новите си приятели започват да го тренират за надпреварата с кучешки впрягове. Но Бък не остава незабелязан, появява се неговият "собственик" и го взима. Чий е Бък ще определи оспорваната борба в най-напрегнатото и рисковано състезание с шейни.

 

Ще спечели ли Бък или зовът на дивото ще го върне отново сред дивата природа?