Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

31 декември, сряда, 13:00

Има един град, който не е видим за всички. Тайната на скрития град е, че всички жители в него живеят благодарение на ярката светлина, създавана от огромен и мощен генератор. В един миг, обаче, генераторът се поврежда и всичко замира. Двама младежи тръгват да намерят града, да разберат тайната за съществуването му и да помогнат на хората, живеещи там. Защото ако светлината угасне и животите на хората ще залязат завинаги. В тази приключенска сага ще усетите много емоции и тя ще ви държи в напрежение от началото, до самия край.

 

Град Ембър се намира в земните недра и от столетия е окъпан в светлина. Но когато генераторът, осигуряващ топлината и светлината, се разваля безвъзвратно, настава истинска паника. Единственият шанс на жителите на Ембър е да намерят инструкциите за евакуация.

31 декември, сряда, 15:30

Ани Брадок е млада жена от работнически квартал на Ню Джърси, опитваща се да разбере къде е мястото й в света. Току-що завършила колеж, тя е подложена на неистов натиск от страна на майка си да си намери уважавана работа в света на бизнеса. А Ани предпочита да се занимава с антропология. След случайна среща Ани се озовава сред елитната и ритуална култура на манхатънския район Горен Ийст Сайд - така отдалечен от нейното възпитание от предградията на Ню Джърси, както е и живота в амазонските племенни села. Избирайки да избяга от реалния живот, Ани приема работа като бавачка в богато семейство. Тя бързо научава, че животът не е така розов в по-висшата класа. Налага й се да се грижи за всяка прищявка на г-жа Х. и преждевременно развития й син Грейър, докато се опитва да отбягва пълния г-н Х. Животът й се усложнява още повече, когато се увлича по красив младеж, което я принуждава да преосмисли случилото се дотук и пътя, по който е поела.

31 декември, сряда, 20:00

Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с ум, смелост и бързина - нищо не може да им се опре. Тримата са наети от една дама, която подозира мъжа си в изневяра. Асовете откриват болезнената истина, че съпругът наистина има връзка с една госпожица. Откриват също, че той е в основата на престъпна организация и подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която могат да вършат най-добре – следене, подслушване, дегизиране и.....бързо бягане!

31 декември, сряда, 22:00

Джен Корнфелд опитва да се съвземе от тежка раздяла и не вярва, че някога отново ще се влюби. Тя с нежелание се съгласява да придружи родителите си до Френската ривиера. Там тя среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър. Три години по-късно невъзможното й желание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат идеалния живот. Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Буквално.

 

Оказва се, че той е забравил да й спомене, че е международен шпионин. Сега идеалният свят на Джен се обръща с краката нагоре. След като разбира, че мъжът й е наемен убиец, Джен е решена да открие всичките му тайни и докато се опитва да избегне куршумите, да запази спокойствието на съседите, да се справи с роднините... И всичко това, докато работи по проблемите с доверието.

01 януари, четвъртък, 00:00

Един мъж попада в центъра на два едновременни грабежа в една и съща банка и отчаяно се опитва да защити касиерката, с която са тайно влюбени...

01 януари, четвъртък, 13:00

Когато 9-годишната Раян отива на гости на дядо си в скучно, малко градче, тя няма представа какво я очаква. Една нощ в гаража им те намират ранено, диво куче, а ветеринарят не дава надежда за живота му. Малкото момиче е запленено от впечатляващо силно куче и с грижите си му помага да оздравее. Скоро двамата стават неразделни. Тогава дядо й започва да й чете "Дивото зове" историята за кучето-вълк, което не може да бъде опитомено.

 

Раян кръщава кучето Бък и заедно с новите си приятели започват да го тренират за надпреварата с кучешки впрягове. Но Бък не остава незабелязан, появява се неговият "собственик" и го взима. Чий е Бък ще определи оспорваната борба в най-напрегнатото и рисковано състезание с шейни.

 

Ще спечели ли Бък или зовът на дивото ще го върне отново сред дивата природа?

01 януари, четвъртък, 15:30

Мистерии, авантюристичен дух и смела главна героиня... Всичко това ще намерите във филма "Адел и проклятието на пирамидите". Ще се срещнете с мумии, мистеризони същества, дори с птеродактил.

Режисьорът на "Петият елемент", "Такси", "Леон", "Никита" и други, отново ще ни държи в постоянно напрежение благодарение на усета му към стремглаво разиващото се действие с изненадващи моменти и хрумки, които рядко се появяват и в най-смелата фантазия. Бесон се вдъхновява от комикс на Жак Тарди.