Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

22 ноември, събота, 09:30

Джуно е остроумна тинейджърка, която забременява случайно от съученика й Блийкър. С помощта на най-добрата й приятелка Лия, Джуно намира за своето неродено дете "съвършените" родители: богатата двойка от предградията, Марк и Ванеса, копнеещи да осиновят дете. За щастие, Джуно има пълна подкрепа от родителите й, докато взима трудни решения, флиртува със зрелостта и накрая осъзнава къде е мястото й.

22 ноември, събота, 19:30

"Романтична комедия" е историята на трите приятелки Зейнеп, Езра и Дидем. За очакваната сватба, ревност и перипетии по пътя към щастието. В двете части на "Романтична комедия" участват звезди на турското кино и телевизия като Седеф Авджъ от "Езел" и "Листопад", Синем Кобал от "Селена", Бурчу Кара, Кемал Хюнал от "Гордата Аси“, Енгин Алтън, Гюрген Оз.

Сравняван със "Сексът и градът", филмът ще размекне сърцата на зрителите на TV7.

22 ноември, събота, 21:50

Изморeн от шума и лудостта на Ню Йорк и от обстоятелствата в края на ерата на Айзенхауер, Пол Кемп (Джони Деп) пътува до девствения остров Пуерто Рико, за да пише за местния вестник, управляван от деспотичния редактор Лотърман (Ричард Дженкинс).

Приемайки просмукания от ром живот на острова, Пол скоро бива обсебен от Шено (Амбър Хърд), изключително привлекателната годеница на Сандерсън (Арън Екхарт). Сандерсън е част от нарастващия брой американски предприемачи, решени да превърнат Пуерто Рико в капиталистически рай за богатите.

Когато Кемп е вербуван от Сандерсън да пише в полза на последната му отвратителна схема, журналистът е поставен пред избор: да се използват думите му за финансова полза на корумпирани бизнесмени или за да ги изобличи.

23 ноември, неделя, 00:15

Създаден по смразяваща кръвта истинска история, "Мистериозният дом" проследява ужасяващия сблъсък на едно семейство с тъмните сили на свръхестественото. Когато семейство Кембъл се премества в Кънектикът, те скоро научават, че очарователният им викториански дом има мрачно минало: не само е бил погребален дом, където са ставали невъобразими неща, но и Джона - синът на собственика, крие страшни тайни. А сега, Джона се завръща, за да освободи злото срещу нищо неподозиращото семейство...

23 ноември, неделя, 19:30
Какво може да бъде по-романтично от меден месец на Ниагарския водопад? Но за Сайлъс и Камил това ще бъде необикновено пътешествие. Сайлъс е дребен мошеник, който се жени за дъщерята на местния шериф само, за да може да избяга в Канада. Ала влюбената Камил вярва, че чувствата й ще променят избраника й. И нищо няма да попречи на мечтата й за меден месец да се сбъдне, дори и смъртта й ...
23 ноември, неделя, 21:30

Законът и престъплението, редът и анархията, защитникът и жертвата – те винаги си противостоят и създават предпоставки за сблъсък.

Полицаите поддържат реда, гражданите спазват законите.Но дали всички го правят? Можем ли безпрекословно да се доверим на представителите на закона? Скрити зад полицейската значка, те могат да вършат престъпления и от праведници да се превърнат в престъпници.

Ненавистта и яростта провокират насилие, което руши живота на хората. Защото сме различни и сме обречени на сблъсъци.

29 ноември, събота, 14:30

В далечната 1998 година, група приятели тинейджъри – върли фенове на поредицата "Междузвeздни войни", очакват с огромно нетърпение премиерата на Епизод 1, която предстои след няколко месеца. Но когато Ерик, Уиндоус, Хъч и Зоуи разбират, че петият от групата – Линус, е болен от рак и няма да доживее събитието на живота им, приятелите предприемат дръзка постъпка – решават да нахлуят с взлом в бърлогата на Скайуокър и да откраднат първоначалната лента на филма. И така започва щурото им пътуване...