Филми по телевизия TV7

Препоръчваме ви

В следвоенна Германия един млад мъж, който от дълги години е влюбен в по-възрастна жена, попада случайно на съдебен процес. Наяве излиза обаче, ужасна истина, свързана с жената, която обича.
виж повече

Филми

01 август, събота, 09:30

Още само едно изпитание дели Тюри от провъзгласяването му за рицар. Задачата му е да преспи една нощ в храм без да продума и без да отваря вратата на никого. През нощта някой тропа на портите с молба за помощ. Тюри рискува възможността да стане рицар, за да помогне на нуждаещия се. Странникът го моли да предаде тайнствен плик на рицар в гората.

За зла беда, рицарят, който очаква смелото момче е смъртоносно ранен. Последната му молба е Тюри да предаде писмото, в което има съобщение до краля. Бъдещият рицар е изпълнен с колебание, но решава да приеме предизвикателството. Така започва приключението. Дали ще успее да предаде писмото и какво ли пише в него?...

01 август, събота, 13:00

Джуно е остроумна тинейджърка, която забременява случайно от съученика й Блийкър. С помощта на най-добрата й приятелка Лия, Джуно намира за своето неродено дете "съвършените" родители: богатата двойка от предградията, Марк и Ванеса, копнеещи да осиновят дете. За щастие, Джуно има пълна подкрепа от родителите й, докато взима трудни решения, флиртува със зрелостта и накрая осъзнава къде е мястото й.

01 август, събота, 14:50

Любовна история в Манхатън за една цветарка, която строго се придържа към правилото си за срещите с мъжете. А то е, че има право само на пет срещи с всеки мъж в живота й. Когато случайно се среща с Грег, тя преоткрива себе си и трябва да наруши правилото, но дали ще го направи...

01 август, събота, 19:30

В навечерието на важна делова среща младият и преуспяващ финансист Матю забелязва в ресторанта своята бивша възлюбена Лиза, която по тайнствен начин е изчезнала от живота му преди две години.

В миг Матю осъзнава, че страстта му към нея още не е преминала. Забравяйки за всичко, тай решава да я проследи. Матю изобщо не предполага, че любовното му увлечение го прави жертва на виртуозно измислена интрига, чиито детайли са предварително подредени и се изпълняват с дяволска точност.

01 август, събота, 21:50

Законът и престъплението, редът и анархията, защитникът и жертвата – те винаги си противостоят и създават предпоставки за сблъсък.

Полицаите поддържат реда, гражданите спазват законите.Но дали всички го правят? Можем ли безпрекословно да се доверим на представителите на закона? Скрити зад полицейската значка, те могат да вършат престъпления и от праведници да се превърнат в престъпници.

Ненавистта и яростта провокират насилие, което руши живота на хората. Защото сме различни и сме обречени на сблъсъци.

02 август, неделя, 00:00

Наивен млад мъж открадва самоличността на мъртвец. Последиците за него се оказват голямо предизвикателство. Той е въвлечен в подземния свят навласт и насилие. Там, зад затворените врати, хората залагат и печелят от смъртта и победата на други хора

 

02 август, неделя, 13:00

Англия през 1904-а. Хенслоу Фиск и баща му Хорасио решават да отидат на лекция, изнасяна от Свами Нала Праш за прераждането, наречена "Трансмиграцията на душите". Докато са там, те срещат човек на име Дийн Спанли, който дълго време е живял в английските колонии. По-късно Хенслоу ще се сблъска още няколко пъти със Спанли в клуба на баща си. Това е причината младежът да реши, че в срещите няма нищо случайно и да покани Дийн на вечеря с обещанието, че ще го почерпи прекрасно токайско вино. Серията от вечери е съпроводена от разкази на Дийн Спанли за миналите му животи, които той си спомня с подробности. С течение на времето става ясно, че Спанли е свързан силно с един близък на Хенслоу. Разкритието ще шокира мнозина.