Културен афиш – 20 декември – Добро утро, България! | TV7

Днешните ни предложения за приятно прекарване на свободното време започвам с театър. Постановката е „Краят на играта“, която може да видите в Театър 199 „Валентин Стойчев“ от 19:30 ч. Пиесата е от Самюъл Бекет, който смята, че това е произведението на живота му. Режисурата е поверена на Лилия Абаджиева, а в ролите са Валентин Танев, Николай Урумов, Илка Зафирова и Йосиф Сърчаджиев.

От 19 ч. пък в Младежки театър „Николай Бинев“ може да видите „Любовни пари“. Театралната постановка е писана от Денис Кели, чийто живот заслужава да бъде екранизиран. Работейки в супермаркет той открива магията на театъра и посвещава живота си на него.

Киноманите днес пак имат възможност да видят предпремиерен филм. Това е „Шерлок Холмс: Игра на сенки“. Втората част на екшън-криминалето отново е дело на Гай Ричи. В ролите са отново Робърт Дауни-младши и Джъд Лоу. Вместо филм, чието действие тече типично по коледно – бавно и твърде спокойно, ще видите забързани сцени, в които Холмс и Уотсън раздават юмруци и ръсят пропити с британски хумор шегички.

На финала каним най-малките на анимационното филмче „Тайните служби на Дядо Коледа“. Режисьорката Сара Смит поставя вечния въпрос – как добродушният белобрад старец успява в рамките на една-единствена нощ да раздаде подаръци на всяко хлапе по света.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари