Луд екшън в Слънчев бряг – Добро утро, България! | TV7

ММА боец от Великобритания открадна мотокар в Слънчев бряг, разби два автомобила, потроши бензиностанция и рани полицаи.

Туристът е бил задържан от извиканото на помощ спецзвено. Джон Кери в момента е в бургаската болница с множество наранявания, но без опасност за живота. Случаят се разследва от Районната прокуратура в Несебър.

В нощта срещу вторник 26-годишният турист от Кембридж задига мотокар пред склад за безалкохолни напитки в Слънчев бряг. Свидетел на кражбата е пазачът.

Джон Кери подкарва машината към главния път Бургас-Варна и предизвиква катастрофа на едно от кръстовищата. Необяснимо, вдига двете вилици на мотокара и ги забива в един от автомобилите. Минути след това същото се случва и с друг автомобил, който Джон дори успява да повдигне. Собствениците на колите са в шок, но без наранявания.

Мистериозният хулиган се оказва ММА боец от Острова, у нас е дошъл като турист. Пристигналите на място полицаи не успяват да го озаптят и ситуацията продължава да се развива като на кино.

Прострелян и кървящ, англичанинът хуква по централния път, гонен от униформените. Силният като бик и по всяка вероятност употребил алкохол или упойващи вещества млад мъж е въоръжен с гаечен ключ. Успява да влезе в най-близката бензиностанция, където на смяна са три служителки. След срещата с освирепелия мъж те също са в шок, за радост, без наранявания. Сред полицаите обаче има ранени.

Два екипа от спецзвеното, които пристигат на помощ на колегите си, успяват да неутрализират ММА боеца.

Джон Кери е настанен в отделението по неврохирургия на бургаската болница, където е под постоянна полицейска охрана. Той е вързан с белезници заради опасността от нова агресия. В съзнание е, макар и с множество наранявания. Според лекарите не е дал логично обяснение за случилото се. Мъжът е много силен физически и по всяка вероятност ще се възстанови бързо. Очакват се и резултатите от токсикологичните изследвания.

Освен за хулигански действия, на Кери може да бъдат повдигнати обвинения за умишлено причинените пътни инциденти. Образувано е досъдебно производство.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари