Кой е виновен за обезобразяването на Гергана Сапунджиева – Добро утро, България! | TV7

Кой обезобрази Гергана Сапунджиева – приятелката на риалити звездата Андрей Едрев? Отговорите от засегнатите потърси „Добро утро, България!“. Няколко дни след процедура по почистване на лице в столичен козметичен салон Гергана получава зачервяване на кожата.

„Била съм редовен клиент на салона, но за пръв път бях при козметичката Ади. След процедурата се събудих с много странни преминаващи вълни през лицето. Много приятели ме питаха дали не съм вдигнала кръвно. Бяха много притеснени. Лекарят, при който отидох беше невероятен. Предписа ми лекарства, които ми помогнаха да се възстановя бързо“, разясни в студиото Гергана Сапунджиева.

„Моята версия беше, че това, с което е намазано лицето съдържа химикал, който е увредил лицето. Предположих, че е възможно маската да е била оставена по-дълго. Отидохме в салона съвсем приятелски и им показахме какво се е случило. Не чухме нито извинявайте, нито нещо, което да показва човешко отношение“, добави Андрей Едрев.

„Запознати сме със случая. На Гергана Сапунджиева е направена рутинна процедура по почистване на лице и тя напуска салона със спокойна кожа“, каза от своя страна Евгения Ризова, собственик на салона. Козметикът Аделина добави, че когато Гергана Сапунджиева е отишла да се оплачи не е имало проблем.

„За мен снимката е фотошоп. На други снимки се вижда, че кожата й е абсолютно спокойна. Те искаха от нас 500 лв. и ни заплашиха със затваряне на салона. Заплашваше ни и с разпространение на невярната информация. Госпожицата казва, че не е ходила на лекар, но се появява едно медицинско. Има подправени дати. Ще заведем два иска – за изнудване и за опетняване имиджа на салона“, каза още Евгения Ризова.

„Поискахме 500 лв. Влязох в ролята на медиатор и направих предложение на човек, който те е ощетил, за да си понесе отговорността. Вече има жалба в прокуратурата“, обясни Андрей Едрев.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари