Цяла звездна плеяда влиза в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ – Лайфстайл – Новини | TV7

Златното поколение на българската естрада, най-актуалните музикални звезди и напълно неизвестни кандидати за слава влизат заедно в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ.

Петя Буюклиева, Кичка Бодурова, Етиен Леви, Коцето-Калки и Стенли ще се надпреварват с Лора Караджова, Поли Генова, Сантра, Дичо, Криско, и още петима непопулярни млади таланти.

В продължение на 12 седмици в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще се разрази истинска музикална битка между поколенията, а най-важният въпрос ще бъде кой наистина може да пее.

Млади, красиви, известни и много талантливи – това са представителите на най-актуалните звезди в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Техните хитове оглавяват музикалните класации, не спират да се въртят по радиостанциите, вдигат на крака публиката всяка вечер в клубовете и пълнят залите и стадионите на България.

Криско, Лора Караджова, Поли Генова и Дичо ще се състезават рамо до  рамо с класиците на българската естрада, които изпълняват любимите хитове на няколко поколения българи.

Зрителите на ТV7 ще имат уникалния шанс да изберат своя любимец не само от сцената на пищните лайф концерти на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, но и като наблюдават живота на участниците, които ще съжителстват под един покрив в продължение на 12 седмици.

На специална пресконференция миналата седмица продуцентите и водещи на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ Иван Христов и Андрей Арнаудов представиха и членовете на журито – Люси Дяковска, Фънки, Георги Христов и Здравко от дует „Ритон“. Съдиите  се заканват да бъдат безкомпромисни и заедно със зрителите да изберат най-достойния участник, който наистина може да пее.

Дали сблъсъкът на поколенията ще е само професионален и ще съумеят ли участниците да запазят добрия тон, докато живеят заедно. Това е само един от многото интересни въпроси, чийто отговор ще търси МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ – първото музикално риалити шоу родно производство.

Кой наистина може да пее – отговорът ще търсим от 24-ти септември, само по TV7.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари