Янко Иванов: Велков и Весов не разбират от финанси – 2 част – Добро утро, България! | TV7

Николай Велков и Любомир Весов не разбират нищо от финанси и банково дело. Това каза в рубриката на „Гореща точка“ бившия председател на управителния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ) Янко Иванов.

Той коментира темата кой и защо има интерес да говори против банките в България. В редица пресконференции и интервюта бившите служители на КТБ Николай Велков и Любомир Весов говореха небивалици за банката.

Предложения за 1% лихва по кредит са абсурдни. Тези твърдения се изнасят от хора, които нищо не разбират от финанси, категоричен е Янко Иванов.

Не знам Николай Велков да е привлякъл и един клиент. Опитваше се само да създава интриги и много добре работещия клон в Стара Загора беше на път да бъде закрит, добави Иванов.

Според него Николай Велков и Любомир Весов са непрофесионалисти.

Весов каза, че е по-добре депозитите в КТБ на енергийни компании да се изнесат в банката за развитие, за да може Сашо Диков да си купи крава с 5% лихва. Това говори за тотална некомпетентност, обясни Иванов. Той е убеден, че след това изказване няма банка, в която Весов да си намери работа.

 

1 ЧАСТ

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари