Дучето: Клубът ни отива по дяволите – Добро утро, България! | TV7

„В любимия ми клуб се случва възможно най-лошото“, заяви бившият шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето в студиото на „Гореща точка“. Пред водещия Николай Бареков той призна, че „клубът отива по дяволите“. За сегашното положение на „червените“ Дучето обвини собствениците от „Титан“. Според него обаче и Българският футболен съюз има вина.

„Българската държава трябва да направи така, че да се грижи за своето бъдеще. Бъдещето на всяка една държава са младите хора, а те трябва да спортуват. Държавата трябва да гледа на ЦСКА като на български клуб. Не може да позволява да се случват такива неща. 23-та година това, което се случва е геноцид към ЦСКА. Да не говорим за последните 5 години, когато се появиха тези двамата“, каза Димитър Ангелов.

Той разказа също, че е отишъл на протеста в събота, 29 юни, и заедно с другите хора, без служителите на „Титан“, всички са били за бъдещето на ЦСКА, за Христо Стоичков и срещу „Титан“. „Да, аз съм срещу БФС, но трябваше да тръгнем по бул. „България“ и да отидем да търсим отговорност на онези, които докараха клуба до това финансово дередже“, коментира Дучето.

Той обясни, че не е провокатор, че не лъже, а ходи на стадиона, защото обича ЦСКА. Бившият председател на фенклуба на „червените“ е на мнение, че любовта обединява, а само омразата може да разделя. „Тези хора разделиха публиката на ЦСКА, тези хора разделиха ветераните, тези хора ни докараха 35 млн. дългове. „В клуба са влезли от участия в Лига Европа и Шампионска лига, от спонсорски договори, от трансфери едни 25 млн. И да имаш задължения от още 35 млн., а в същото време да твърдиш, че си управлявал адекватно – това няма как да се получи. Не искам фирма „Титан“ да страда. Не искам Димитър Борисов да страда. Искам едно единствено нещо – ревизия в клуба“, каза още Димитър Ангелов.

Дучето е на мнение също, че Бойко Борисов е помогнал на собствениците на „Титан“ да станат монополисти и именно той можа да ги махне от ЦСКА.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари