Пипа Мидълтън се сгоди – Лайфстайл – Новини | TV7

Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа се е сгодила за 40-годишния мениджър Джеймс Матюс. Той й е предложил брак в края на миналата седмица. Преди това поискал ръката на 32-годишната сестра на дукесата на Кеймбридж от баща й Майкъл Мидълтън.

Пипа и Джеймс бяха за кратко заедно през 2012г. След това тя имаше три годишна връзка с финансиста Нико Джаксън. След раздялата им отнова са се събрали с инвестиционния банкер. Двамата били забелязани още в края на миналото лято да разхождат кучето му. Очаква се Пипа и Джеймс да сключат брак през следващата година. Родителите на Пипа – Майкъл и Каръл били много развълнувани. Те много харесвали Джеймс и били сигурни, че той ще направи дъщеря им щастлива.

За Джеймс Матю се твърди, че се е издигнал сам, независимо че произхожда от богато семейство. Пипа Мидълтън прекарва голяма част от свободното си време в спортуване и то на високо, почти професионално ниво. Миналото лято тя участва в триатлона GE Blenheim, като първо тича 5 км, а после се състезава в дисциплините колоездене и плуване. През юни 2014г. с брат си Джеймс участваха в рали с мотори из цяла Америка, като изминаха 3 хиляди мили.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари