Кънчев: Мутри вършат мръсната работа на Фидосова – Добро утро, България! | TV7

По време на турнето на „България без цензура“ в Монтана, сцената на TV7 и NEWS7 беше замеряна с фекалии от местни роми. Поръчката на този грозен акт на саботаж по всяка вероятност идва от бившата депутатка от ГЕРБ – Искра Фидосова.

 

С коментар по темата в „Гореща точка“ тази сутрин гостува Цветелин Кънчев – лидер на „Евророма“. Той коментира, че случката на площада в Монтана е петно за всички роми, тъй като хората от малцинството традиционно са поставяни под общ знаменател.

 

Въпреки това, водещият и Кънчев се съгласиха, че тези хора са станали жертва на собствената си немотия, която ги е принудила да вземат пари, за да извършат този грозен акт на посегателство към свободата на словото и националния трибагреник.

 

Искра Фодосова е човек, който може спокойно да се каже, че е „поробил“ монтанския край, коментира Кънчев. Депутатката държи чрез местни мутри лихвари, сводници и пласьори, твърди лидерът на „Евророма“.

 

Общински съветник от Лом, по прякор Финци е организирал хвърлянето на пликове с фекалии по сцената на турнето „България без цензура“ на TV7 и NEWS7, тъврди Цветелин Кънчев. Финци е близък с Искра Фидосова.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари