Скандал на пресконференция на СИРИЗА в Гърция – Добро утро, България! | TV7

Репортерът на TV7 Моника Гаджанова се намира в Гърция. Тя присъства на скандална пресконференция на лидер на партия СИРИЗА Алексис Ципрас, който категорично отказа да отговаря на въпроси на чуждестранните журналисти.

 

Ципрас заяви, че ще направи специална пресконференция за чужди медии. По всяка вероятност обаче, тя ще се състои след вторите избори за гърците в рамките на няколко месеца, след като вотът на 6-ти май не доведе до сформиране на правителството.

 

Гажданова обясни, че единствено венецуелски екип е получил разрешение за разговор с лидера на СИРИЗА.

 

Голям скандал се разрази в южната ни съседка през вчерашния ден, след като представител на СИРИЗА – Никос Ханяс излезе с отворено писмо, в което призовава избирателите да не гласуват за партията, тъй като тя няма капацитет да се справи. Според него СИРИЗА не разполага с необходимите експерти, които да изведат страната от кризата, ако партията спечели предстоящия вот.

 

Журналистът на TV7 изрази своето възмущение от факта, че PR-ите на Ципрас са изисквали от предварително написани въпроси, като след това са давали думата на журналистите, само за да ги изчетат. В родината на демокрацията това е недопустимо, заяви Гаджанова.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари