Къща на ужасите в с. Мусачево – Добро утро, България! | TV7

Повече от 40 години в елинпелинското с. Мусачево се носят истории и легенди за призрачна къща, в която бродят духове, а нощем се виждат странни светлини. Твърди се, че собствениците на изоставената постройка са застигани от мистериозна смърт.

Много от местните хора смятат къщата за прокълната. Според кмета на селото, енергията, която идва от нея, е крайно негативна. Легендите разказват за трагичната съдба застигнала собствениците на сградата, която е построена върху турско гробище.

Кметът на селото Милиян Илиев обясни, че не само те са били застигнати от проклятието на къщата. Хора са били прегазени от автобус, когато са се опитали да преместят мистериозен камък, същата съдба е настигнала и мъж в инвалидна количка.

Местните хора споделят, че неведнъж са виждали духове да се разхождат из двора на прокълнатата къща. Никой не може да каже със сигурност дали историите за тази къща почиват на реални факти. Едно е сигурно – повечето местни хора тук избягват да минават покрай нея.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Виктор Калоферов

Виктор Калоферов е едно от емблематичните лица на TV7. Започва кариерата си като журналист през 2010г. Завършва журналистика в Софийския университет, след което продължава обучението си в Лондон, Великобритания. През свободното си време Виктор обича да се занимава с история и археология и да ходи за риба.