Размяна на шеги между Ромни и Обама – Добро утро, България! | TV7

Въпреки ожесточената надпревара за президентските избори в Съединените щати, Барак Обама и Мит Ромни намериха време да се пошегуват един с друг. Двамата претенденти за президентското кресло в Белия дом участваха в благотворителна вечеря в Ню Йорк.

 

Само два дни след втория президентски дебат, когато Обама и Ромни се обвиняваха и атакуваха взаимно, те се поздравиха топло на ежегодната благотворителна галавечеря на фондация Алферд Смит в Ню Йорк. Облечени официално в смокинги с бели папионки, двамата опоненти седнаха близо един до друг. Мит Ромни дори се пошегува за своята мормонска религия, като каза, че се подготвял да дебатите, като се въздържал от употреба на алкохол в продължение на 65 години.

 

Президентът Обама засегна темата с огромното богатство на Ромни и не пропусна да подчертае успеха, който постигна на втория дебат.

 

Благотворителното събитие на фондация Al Smith всяка година събира висшето общество в хотел „Уолдорф-Астория“ в Ню Йорк. Докато се наслаждава на омари и пикантно агнешко американския елит отдели 5 млн. долара за благотворителност.

 

След размяната на шеги двамата кандидати за Белия дом трябва да започнат подготовка за третия дебат, който ще бъде посветен на външната политика.

 

Междувременно най-големият син на Мит Ромни направи скандално изказване по местна радиостанция. 42-годишният Таг Ромни заяви, че докато гледал Барак Обама да атакува словесно баща му на предизборния диспут във вторник, му идвало „да му шибне един“.

 

Дали и третият дебат ще предизвика толкова горещи емоции предстои да разберем в понеделник.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари