Актьорите от „Ало-ало“ в България – Добро утро, България! | TV7

Слушайте внимателно, няма да повтарям! Сериалът на всички времена „Ало-ало!“ гостува на 18-ия „София Филм Фест“ за ударна доза смях с единствена прожекция на специален неизлъчен епизод.

„За първи път съм в България. Не знаех много за вашата страна, но знаех, че нашия сериал е много популярен тук. Разпознаха ни в самолета. Много е вълнуващо за нас, надявам се и вие българите да се радвате, че сме тук“, каза пред TV7 Артър Бостром, който изигра английския полицай Крабтрий.

Сю Ходж, превъплътила се като сервитьорката Мими добави, че е идвала в България на ски преди няколко години и помни, че е много красиво!

„Ало-ало!“, чиито снимки започват преди повече от три десетилетия, заема едно от първите места в класацията на „Би Би Си“ за „Най-добър британски сериал“. В своите епизоди сериалът ни среща с куп запомнящи се образи и с още по-запомнящи се фрази…

„Здравей, искаш ли да те повозя в малкия си танк?!“, припомни своята Гай Сайнър, изиграл лейтенант Грюбер.

Формулата на сериала се оказва успешна и лентата се снима в девет сезона с общо 85 епизода. „Макар, че сега сме само петима, ние всички сме приятели до живот и смятам, че това е причината всичко да се получи толкова добре. Всичкото забавление зад сцената, правейки сериала – това са най-хубавите ми спомени“, каза още Артър Бостром.

Специалният епизод, който ще можем да видим на 20 март от 20:30 ч. в кино „Люмиер“, е създаден по случай 25-годишнината на сериала и се казва „Завръщането на „Ало-ало!“. В лентата любимият ни Рене е седнал да пише мемоарите си в следвоенно време и има нужда от помощ за запълване на големите дупки в спомените си. Това са 33 минути, в които ще се насладим на нови сцени с познатите ни муцуни, както и на кадри от старите ленти, преплетени с историята на сериала.

„Това е прекрасно извинение да посетим тази красива държава и прекрасен град. Трябва да се срещнем с възможно най-много хора, докато сме тук за четири дни, за да мога да знам малко повече за София и българския живот“, сподели Артър Бостром.

Освен с публиката, актьорите се срещнаха и с българските им колеги от дублажа на сериала, с чиито неподражаеми гласове зрителите са свикнали и толкова обичат. Публиката ще има възможността да зададе своите въпроси към гостите на фестивала веднага след прожекцията на „Завръщането на „Ало-ало“, тази вечер в кино „Люмиер“. Втори шанс те ще имат утре,21 март от 16 ч. в Дома на киното.

„Добро утро, България!“, възкликна на чист български Артър Бостром.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари