Какво показват камерите от убийството пред „Соло“

Майката на убиеца от дискотека „Соло“ се опитва да лансира версията за мистериозен човек, който е извършил престъплението вместо сина й, смята почерненото семейство на Кирил Въжаров. След интервюто за TV7 с майката на Илиян Тодоров – Петя, Михаил Въжаров ни предостави записите, за които тя твърди, че могат да оправдаят сина й.

Сблъсъкът между двете компании се случва на пешеходната пътека и край билборда. На тях се вижда човек с бяла риза, който на няколко пъти тича до биещите се хора и после се оттегля. Човекът с бялата риза е Илиян Тодоров. В интервю за TV7 майка му обясни, че разчита на софтуерна компания, която да увеличи образите и да се види, че убиецът не е той, а мистериозен човек.

Михаил Въжаров прави списък с неверни твърдения от изявлението на Тодорова. Именно майката е тази, която в първите часове укрива сина си, започвайки с изрусяване на косата, часове след убийството. И в момента семейството на Илиян знае къде е той, убеден е бащата и категорично отрича Тодорови да са мълчали, защото били заплашвани.

Илиян Тодоров трябваше да влезе в затвора преди три дни, но властите не могат да го открият.

Тагове: делото , версия , убийство , запис Още по темата: » Възмездие за двойния убиец от „Соло“ (цялото предаване) » Убиецът от „Соло“ е в България » Магистрати помогнали на убиеца от „Соло“ да избяга » Убиецът от „Соло“ качи видеоклип в интернет » Убиецът от дискотека „Соло“ с доживотна присъда

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари