Скрити символи и знаци в българските пари – Добро утро, България! | TV7

Има ли скрити символи и негативни знаци в българските пари – продължихме темата започната с проф. Николай Овчаров. Този път наш гост беше психолога Еленко Ангелов.

Преди седмица ви разказахме за варненеца, открил острие в банкнотата от 20 лв., което пробожда ахилесовата пета на лъва. Според него парите ни са пълни с мрачни символи и негативни знаци.

Мъжът е убеден, че това е една от причините да не ни върви като нация. Казва, че няма друга държава в света, с подобни неща по банкнотите и настоява „пропуските“ да бъдат коригирани. Темата разбуни духовете в социалните мрежи и породи и жив интерес сред зрителите ни.

Еленко Ангелов разгледа отблизо българските банкноти и също коментира безспорно предизвикващите зловещи тръпки знаци по ежедневно използваните от нас банкноти.

„За мен има конспирация, тя е пред очите ни и някои се гаври с нашите банкноти.“

Ангелов предостави на зрителите на „Добро утро, България!“ и един друг подобен казус – този с логото на EVN- България. В графичното оформление на логото България е изписана с малка буква – EVN с главни и над името на страната ни. Открита гавра– така вижда въпросния бранд Ангелов.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари