„СТАН – да победиш с любов“ само по TV7 – Добро утро, България! | TV7

Последните месеци цяла България преживя случващото се с един сърцат българин – Стилиян Петров. Гост в „Добро утро, България!“ беше Ива Стоянова – автор на последния филм за футболната ни звезда – „СТАН – да победиш с любов“.

Предремиерата на лентата за капитана на националния отбор и на Астън Вила събра близки, роднини и приятели в НДК.  „СТАН – да победиш с любов“ е един филм за силата на сърцето и за човешката воля, който разказва за изключителната битка на Стилиян Петров с коварната болест.

Зрителите пред малкия екран ще могат да се докоснат до уникалната човешка история на големия футболист, през погледа на автора на филма – Ива Стоянова, в четвъртък, 10 октомври, от 20:30 ч. само в ефира на TV7.

Галерия от събитието можете да видите тук.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Виктор Калоферов

Виктор Калоферов е едно от емблематичните лица на TV7. Започва кариерата си като журналист през 2010г. Завършва журналистика в Софийския университет, след което продължава обучението си в Лондон, Великобритания. През свободното си време Виктор обича да се занимава с история и археология и да ходи за риба.