Полицайка съблече момиче насред улицата за обиск – Добро утро, България! | TV7

При рутинна проверка полицайка съблече блузата на 20-годишна студентка и бръкна в бельото й. Това се случи на столичния булевард „Свети Наум“.

В четвъртък през нощта Борислава Латинова се прибирала с приятеля си и двама техни познати, когато ги спрели за рутинна проверка. При момичето обаче тя отишла по-далеч от нормалното – полицайката я съблякла гола насред булеварда, опитала да свали и панталона й, но след като момичето отказало това да се случи именно там, бръкнала в бельото й и я „обискирала“ без ръкавица.

„Колите спираха, смееха ми се и снимаха… Шест полицаи, възрастни хора с деца предполагам, стояха и ми се смееха и не реагират“, разказа шокираното момиче.

Борислава обясни, че е поискала да бъде отведена в полицейско управление и да бъде обискирана там, а не насред пътя, но полицайката не реагирала на думите й.

„Бях потресена, исках да кажа нещо и гласът не ми излизаше. Никога в живота ми не са се отнасяли така с мен“, казва тя.

МВР и прокуратурата вече са започнали проверка по случая. Бащата на момичето опитал да заведе жалба още на следващия ден, но се оказало, че в събота и неделя никой не работи. Той е наел адвокат и се заканва, че ще съди полицайката и колегите й докрай.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари