Най-добрите покер играчи в света

За да си добър играч, не трябва да разчиташ само на късмета. Някои от най-добрите покер играчи в света се отличават както със своите успехи на покер масите, така и с дългогодишната си кариера и стратегическо мислене. Какво ги е направило толкова успешни и кои се смятат за най-добрите в света:

Фил Айви

Неговият прякор е „Tiger Woods of Poker“. Той притежава 10 гривни от Световните серии по покер (WSOP) и е спечелил над 30 милиона долара от турнири. Айви е известен с ненадминатото си умение да преценява съперниците си. Той винаги знае кога блъфират. Друга характерна черта на неговата игра е агресивният му стил. Считан е за един от най-добрите „кеш“ играчи в историята на покера.

Даниел Негреану

По известен с прякора си „Kid Poker“ той притежва 6 гривни от WSOP, 2 титли от Световния покер тур (WPT) и е спечелил над 45 милиона долара, от печалби в турнири. Даниел е популярен с невероятната си способност да прогнозира картите на опонентите си, с което предвижда всеки следващ ход и така никога играчите на масата не могат да го хванат неподготвен. Той е един от най-харесваните в покер общността, защото е много социален.

Дойл Брансън

Прякорът му е „Texas Dolly“. Има 10 гривни от WSOP, включително две победи в Главното събитие на WSOP. Брансън е истинска легенда в света на покера. Неговата книга Super/System е една от най-влиятелните в тази сфера.  Все повече играчи предпочитат да играят със стратегии, заимствани от нея.

Джъстин Бономо

Известен е с прякора „ZeeJustin“. До момента е спечелил над 60 милиона долара от турнири и има 3 гривни от WSOP. Бономо държи рекорда за най-големи печалби в покер турнири в историята. Той е изключителен играч в „high roller“ събитията и със сигурност си заслужава да бъде гледан на живо.

Брин Кени

Кени е известен с уникалния си стил и агресивна игра в „high stakes“ турнири, често с огромни печалби в милиони долари. До момента той е спечелил над 57 милиона долара от турнири, с което се нарежда до най- добрите. И да не забравим да споменем, че има гривна от WSOP.

Федор Хольц

Неговите постижения се равняват на милиони долари или, за да сме по-точни над 35 милиона. Притежател е на една гривна от WSOP. Немският професионалист е известен с изключително успешната си кариера, въпреки младостта си. Той се оттегли от активното участие в покер турнири, но е считан за един от най-добрите „high roller“ играчи.

Ерик Сайдел

Притежава 9 гривни от WSOP и над 40 милиона долара. Известен е със своята дълга кариера в покера и е един от най-уважаваните играчи в света. Хората го харесват, заради неговата хладнокръвност и способността му да адаптира играта си спрямо новите тенденции.

Антонио Есфандиари

В покер средите го познават с прякора „The Magician“. Притежава 3 гривни от WSOP и има 18 милиона долара печалба от „Big One for One Drop“. Антонио спечели най-големия турнир в историята на покера и е известен с атрактивния си стил на игра.

Тези играчи се открояват с невероятни постижения и значителен принос към развитието на играта. Те са се доказали както в турнирите на живо, така и в онлайн покера, където конкуренцията е жестока.

 

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари