Радина vs. Деян Донков – Добро утро, България! | TV7

Вчера, 20-ти май, на живо в КЪРТИЦАТА бяха пуснати скандални сцени, които разкриват истина за отношенията между Деян Донков и Радина Кърджилова. Какво точно се случва зад стените на базата разбрахме от психолоа Александра Петрова, Ангел Лазаров, специалист по лингвистика, и Цвети Разложка, моден мениджър.

Обществото трябва да спре да си затваря очите пред този социален проблем, защото неглижирането му е най-лошата реакция. Това посъветва Петрова и добави, че най-важно в такъв момент е близките да подкрепят жертвата, в случая Радина, а не да търсят оправдания в реакциите на агресора. Отношенията между двамата са порочна практика, която трябва да се прекрати, преди да се търси решение и да се правят опити да се променят нещата, добави тя.

Според Лазаров, най-важно в такава ситуация е двамата да разберат, че са ценни сами по себе си, без въздействието на външни фактори, защото са изпаднали в зависимост един от друг.

Модният мениджър Цвети Разложка е изпадала в подобна ситуация и сподели, че това е наркотична връзка и единственият вариант жертвата да разруши затворения кръг е да каже стоп.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари