3 застраховки за спокойно ежедневие и пътувания през ваканцията

Сезоните се сменят, но някои мерки запазват своята валидност за гарантиране на спокойствието ни през цялата година

На фона на постоянните ангажименти, планирането на почивка и бягството сред природата, се оказва мечтаната глътка свежест и очакване за вълнуващи преживявания. Зимата е към своя край, след нея настъпват пролетта и Великденските празници, а като за финал е „черешката на тортата“ – лятната ваканция.

Независимо дали смятате да я прекарате на море или в планината, със сигурност ще имате необходимост от спокойствие, когато сте далеч от дома си. Някои мерки запазват своята валидност през цялата година.

1. Застраховка „Имущество“

Може да сключите онлайн застраховки от Crediport за всеки вид имущество: къщи, апартаменти, сгради и постройки, бизнес площи, включително и на движимото имущество, находящо се в тях.

Застраховката на дома е важна, не само по празниците. В тези моменти обаче определено собствеността Ви се намира в уязвимо състояние. Доверете за отсъствието си само на близките си съседи, но ако и те ще пътуват, няма как да разчитате на този вариант.

Съществуват рискове и от бедствия или инциденти, докато Ви няма, което е още един мотив да си създадете максимално благоприятни условия за възстановяване при евентуални проблеми.

2. Автомобилни застраховки

В случай че разчитате на автомобила си при пътуване, първият ангажимент е предварително да се информирате за валидността на Гражданската отговорност.

Каско също е силно препоръчително, дори да не сте разполагали до момента с него. Тази застраховка може да Ви защити по пътя и на мястото, където отивате. Иначе трябва да разчитате на себе си за опасностите при възникнали повреди и щети.

Консултацията с експерт в сферата ще ви предостави необходимите данни за параметрите на полиците и актуалните отстъпки. Подаването на онлайн заявка има множество преимущества, като основното от тях е достъпа до офертите на различни големи компании и конкурентни цени.

3. Туристически и специални застраховки

Предимствата на застраховката при пътуване в чужбина заслужават вниманието Ви и инвестицията в тях. Сумите по премията могат да са минимални, но и доста по-високи, съобразно индивидуалните Ви изисквания.

Незабавната калкулация е възможна при онлайн сключване на полицата. Допълнителен бонус е и безплатната услуга от медицински специалисти, които могат да съдействат при казуси от дистанция.

Вероятно някои от Вас са привлечени зад граница от опцията да се включат в някоя спортна дейност, което изисква специална застраховка. Планинарите добре познават плюсовете й и практикуват любимото си хоби с удоволствие, чувстват се максимално защитени и при екстремни занимания.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари