Непригодните – Филм | TV7

Жанр: Романтична драма Държава: САЩ Година: 1961 Режисьор: Джон Хюстън В ролите: Кларк Гейбъл, Мерилин Монро, Монтгомъри Клифт

В Рино, Невада, през 1960 разводът е лесен и е пълно с безработни каубои. Такива са Кларк Гейбъл и Илай Уолак. Единият е от последните истински ловци на мустанги, другият бивш пилот на бомбардировач през войната, сега механик и вдовец. Когато не пият или не залагат на родео, те говорят за стария си живот, където Кларк е оставил някъде двама сина, а Илай е имал дом и жена. В същото време в другия край на града пристигналата от Чикаго бивша танцьорка  в нощен клуб Мерилин Монро репетира пред огледалото точните думи, които ще каже пред съдията на бързия си развод.

 

Живота среща тримата и след нощ на пиене и откровения Мерилин остава с Кларк в празния дом на Илай. След време на път към поредното залагане към тях ще се присъедини бившата родеозвезда Монтгомъри Клифт, сега пропадащ в пиянство, опустошен след втория брак на майка си. Четирите наранени сърца продължават заедно в пустинята – на един последен лов на диви коне, с отчаяната илюзия, че могат да се разберат един друг. Или поне да направят самотата си поносима.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари