Андре Токев излиза от затвора

Съдът е уважил молбата на Андре Токев да бъде освободен предсрочно и да напусне затворническото общежитие в Казичене. Наложената му присъда беше от 7 месеца поради факта, че беше хванат да кара пиян с 1.9 промила. От любителски клипчета в интернет се вижда как „шофира“  белия си пикап само по джанти. До ефективна присъда се стигна защото по време на деянието му той е бил под условна такава.

Така присъдата му е съкратена с 2 месеца и 14 дни.

Като причини за предсрочното му освобождаване са изтъкнати няколко неща. Първото е влошеното му здравословно състояние – Андре Токев има проблеми с бъбреците. Изписани са му лекарства, но защитникът му каза, че е възможно да се стигне до операция. Втората причина е че прословутият готвач има много договорни отношения, които в затвора не може да изпълни. Разбира се не на последно място той е родител и трябва да се грижи за децата си.

Напълно логично, нещото с което се е занимавал в общежитието е готвенето. Токев се похвали, че откакто готвел по 12 часа посещаемостта на стола се е увеличила от 30 процента на 80 процента. Бившият водещ на Мастър шеф се кълне, че си е взел поука от криминалното си поведение и че повече няма да се повтори. Разглеждащия молбата за предсрочно освобождаване прокурор каза че му е гласувано голямо доверие и че Андре Токев не представлява вече обществена заплаха.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари