Betano.bg : Остава по-малко от месец до началото на Мондиала в Катар

Световното първенство вече чука на вратата! Милиони привърженици на най-великата игра  по целия свят тръпнат в очакване на началото на най-големия футболен форум, който стартира след броени дни.

Макар и Катар да е страна без солидна футболна традиция, без подходяща съществуваща инфраструктура и климат, то именно тя ще бъде домакин на тазгодишното издание на Мондиала.

За запалянковците по целия свят е трудно да си представят по-малко подходяща нация, която да приеме Световното първенство по футбол през 2022-ра година, но такива са реалностите днес.

Турнирът ще започне на 20-ти ноември и ще завърши на 18-ти декември, когато е и Националният ден на Катар. Неизменно това ще доведе до размествания в календара на различните първенства на Стария континент, но изглежда, че европейските шампионати се справиха с това и всичко ще продължи по план преди и след края на Мондиала.

Всички първенства в света ще спрат за около 6 седмици, докато 32 държави се борят за спечелването на най-голямата награда във футбола.

Любопитно е, че това издание на Световното първенство ще бъде първото, в което надпреварата се провежда в Близкия Изток и първото, в което то ще се състои извън обичайните летни дати през юни и юли.

Един от водещите ни букмейкъри – Betano Онлайн, вече е подготвил невероятни предложения и изненади за своите нови и настоящи клиенти, които са свързани с Мондиала в Катар.

В група „G“ на турнира се паднаха отборите на Бразилия, Швейцария, Сърбия и Камерун. Безспорно любопитни тимове ще спорят един срещу друг, а „Селесао“ съвсем логично са големият фаворит за първата позиция.

Бетано дава коефициент от 1.40 за спечелването на групата от страна на Бразилия. На пръв поглед това е съвсем логичен избор за залог, тъй като „кариоките“ със своята златна селекция са претендент не само за челото в групата, а и за триумф в края на Световното.

Анализаторите сочат, че Швейцария и Сърбия ще водят борба до последно за заветното второ място, но с лека ръка не бива да отписваме и борбения състав на Камерун.

Betano дава коефициент за Швейцария да спечели група „G“ от 6.00, за Сърбия от 7.00, а за Камерун – ставка от 13.00.

Ако трябва да предвидим какво ще бъде крайното подреждане на тази група, то трудно ще успеем да го направим. Все пак обаче логиката сочи първата позиция да заеме Бразилия, а второто място да е за Швейцария.

Коефициентът за „Нати“ пък да продължат към елиминационната фаза е 2.00, което си струва да се пробва.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари