Бойко Борисов смята, че България се намира в тежка криза

Бойко Борисов, лидерът на ПП ГЕРБ обяви пред привърженици на партията му в Ямбол, че според него в момента се намираме в тежка криза. По думите му, единственият начин за справяне с тази така сложна ситуация са нови избори и едно управление, което да бъде стабилно, защото ако това се случи, в страната ни ще има наплив от много чуждестранни инвеститори.

ГЕРБ-СДС изразиха готовност за коалиране с ПП, ако това се наложи. Борисов вметна, че именно народът има силата да определя кой с кога да бъде коалиран и отбеляза, че стабилно управление без силните партии няма как да се състои.

Лидерът на ГЕРБ смята, че останалите партии – БСП, ДБ, ИТН имат много претенции и катргорично отсече, че главното за човека са неговият морал и ценности, като неговата партия е готова да ги предложи, както и да направи редица компромиси.

Той спомена и доклаът на БНБ, който показва икономическия растеж в страната и по неговите думи това е  „нищо“. В доклада се казва, че има твърдения за поскъпването на енергийните продукти до края на тази година. Борисов отсече, че според него сегашното правителство е виновно за тази криза и именно ПП не искат да има правителство и затова бягат от отговорност.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари