БСП са уверени за предстоящите избори

Корнелия Нинова, председател на БСП обяви, че партията и е уверена за предстоящите избори, тъй като смятат, че са свършили добре работата си. Тя смята, че благодарение на БСП, по време на управлението на предишното правителствто е имало силна програма на стойност от 22 млрд. лв, която е помогнала на семействата да понесат по-леко зимата.

БСП внесоха общо 7000 подписа за регистрациявта на коалицията БСП, което им осигурява участието в предстощите избори. Нинова допълни, че членовете на БСП вече имат някои решения как трябва да се продължи и какво да се предприеме относно кризата, която ще дойде през следващите няколко месеца.

Лидерът на БСП спомена, че имат общо четири решения, който ще помогнат да се овладее кризата. На първо място тя иска повече доверие и участие в кабинета. След това мораториум върху цената на газа, както и за вода и парно на потребителите. Ниново ще предложи програма, която да компенсира бизнеса, също така и продължаване на програмата за социалните приоритети. Последното предложение ще бъде провеждането на моментални преговори с компанията „Газпром“.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари