Дрескод за лятна сватба: Каква елегантна дамска рокля да изберете

Сезонът на сватбите изисква от вас да сте в синхрон с обстановката, да избягате от бялото в чест на булката и да покажете стил в духа на лятото

Всяка лятна сватба е тържество на любовта и красивите емоции, което завладява и сърцата на гостуващите. Обстановката е празнична, чашите се вдигат за наздравици, а нежните представителки са преобразени със своите елегантни дамски рокли. За да сте в синхрон с обстановката и да отговорите на очакванията на булката, на първо място съобразете актуалния дрескод.

Независимо в какви тонове и тематика е той, тоалетите ще са в духа на лятото и нека стилът е безупречен, за да издигне на високо ниво незабравимите спомени от тържеството.

Сватба на открито

Ако предстои да споделите събитието и организацията предполага то да е на открито, твърде строгата визия е напълно излишна. За предпочитане е по-небрежната линия, а черните рокли този път не са най-удачният избор.

Заложете на леките материи и ефирните модели с флорални мотиви. Това е отличен избор, който ще акцентира върху романтиката. Може да съчетаете и с дантела, тъй като тя е много подходяща за случая. Добър вариант са също пола тип молив и риза или ексцентричен топ.

Обувките са семпли, свободни сте да сложите сандали, по възможност на ток или платформа.

Церемония на плажа

Булката и младоженецът може да са решили да скрепят отношенията си с подпис директно на плажа. Прекрасно решение, за което ще бъдете известени предварително, с уточнението дали церемонията предполага по-небрежен или официален стил.

С ленени дрехи ще бъдете точно в десетката, а и ще се чувствате комфортно, предвид високите температури навън. При по-небрежен стил може да се спрете на рокля в светли и пастелни цветове. Тъмната гама отново не е най-доброто, което може да привлече погледа ви в гардероба или онлайн магазина. Оставете я за по-хладните дни, които неизменно предстоят.

Строго елегантно празненство

Тук визията на дамите е поставена в строга рамка и тя не е никак трудно да бъде постигната.

Дълга вечерна рокля е идеална за повода. За по-дръзките представителки модните дизайнери препоръчват елегантен гащеризон, който трябва да се комбинира с високи токчета и бляскави бижута, за да постигнете желания зашеметяващ ефект.

Коктейлните модели се вписват във визията на тържеството, стига да не са прекалено къси и дължината им да е около коляното. Запомнете, че сандалите и отворените обувки не са част от строгия стил, което задължително насочва избора ви към класическите високи токчета.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари