Efbet mobile с нова впечатляваща мобилна версия

Безспорно едно от най-използваните устройства днес е мобилния телефон.  Те са и един от най-предпочитаните начини за онлайн залози и игри. За постигане на максимален комфорт на клиентите си Efbet е улеснил използването на мобилната си версия и е добавил много нови функции, които правят престоя ни в приложението още по-приятен.

Интереса към Efbet мобилната версия се е увеличил значително благодарения на нововъведенията, като едно от най-важните е поставянето на QR код в платформата.

Какви са предимствата на efbet мобилната версия

По-бърз достъп до сайта – това става възможно поставим иконата на приложението в лентата за бързо зареждане. Така с един клик можем да се потопим в света на онлайн игрите и залозите. Благодарение на нововъведения QR код Efbet осигурява по-лесно ориентиране на потребителя.

Приложението е само няколко мегабайта, което го прави подходящо и за телефони, които не са последен писък на технологиите. В мобилната версия ще намерим и специално направени нотификации за бонуси и промоции, което си е огромен бонус. С една дума – приложението е така разработено, че по нищо не отстъпва на декстоп версията.

Пълен достъп до всякакъв вид спортни събития, като бранда не е забравил и виртуалните спортове. В последните месеци те са едни от най-предпочитаните начини за забавление, защото не ни се налага да чакаме до следващото състезание.

Изпълнени са двете най-важни условия за спортни прогнози – стрийм на живо и наличие на кеш-аут функция, ако искаме да изтеглим залога си по-рано. Чрез първото предимство можем да гледаме навсякъде по света футбол, където има налична интернет връзка. Осигурен ни е и достъпа до така наречените микропазари, които са ориентирани към различни детайли от срещата – корнери, дузпи, пряк свободен удар. Благодарение на новите ъпдейти забавянето на скоростта на интернет връзката е премахнато.

Единственото предизвикателство, което ще бъде решено в най-скоро време е липсата на bet builder за мобилната версия. Той може да бъде направен и чрез настолен компютър, но съществуват някои специфики.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари