Експертизата показа – Семерджиев карал с 166 километра в час

Георги Семерджиев е карал автомобила си с 166 километра в час по време на зверската катастрофа, в която починаха две млади жени. При разследването са разпитани над 70 свидетеля, като още не са излезли резултатите от всички назначени експертизи. В кръвта му са установени алкохол, амфетамин и метаамфетамин.

Припомняме че под влиянието на наркотици, с фалшива шофьорска книжка, с кола с фалшиви номера бившият футболист буквално помете и уби младите момичета на столичен булевард през юни. Общо обвиненията са пет – шофиране под въздействието на наркотици, държане на наркотици, шофиране без книжка и причиняване на смърт на двете лица, за фалшива шофьорска книжка и номера.

Доказано е че е получил помощ от полицай, който му е донесъл стълба за да влезе в жилището си след като е избягал от местопроизшествието.

Приключи и проверката срещу Симона Радева, като тя е дисциплинарно уволнена. Започнали са вътрешни проверки и срещу други лица, като наказания ще бъдат наложени след приключването им и доказване на евентуална вина.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари