Елена Гунчева вече не е депутат на Възраждане

Елена Гунчева вече не е депутат на Възраждане и напуска парламента – с пост във Фейсбук тя сподели новината. Тя каза че Костадин Костадинов е нареждал да се гласува както гласуват ГЕРБ. Единствения депутат, който отсъстваше при гласуването на вота на недоверие към кабинета беше тя.

Екс депутатката на Възраждане сподели че причините за напускането и са няколко – несъгласие с пиара на партията, кадровата политика, подтискане собствената воля на депутатите.

„Лидерът иска верни, а не мислещи“ – това било основното правило, с което Гунчева не е могла да се съгласи. Напускането и има и финансова страна – безотчетните пари, които се полагат на депутатите не отивали при тях, а в партийната хазна. Не се позволява депутатите да си отворят приемни, да се наемат експерти. При провеждани протести тя и колегите и не са са можели да се изказват свободно, а имало предварително изготвени списъци. Често тя не е била в тях и не е можела да се изправи пред народа. Друг изненадващ факт е че не са можели да говорят свободно – речите им били предварително подготвени.

При медийната атака срещу нея тя не е срещнала подкрепа от лидера си, а е била хвърлена на кучетата, сама да се оправя – с тези думи завършва емоционалното си обръщение във фейсбук.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари