Горещото развлечение онлайн е бинго в Betmarket

Някои почитатели на хазартната тръпка още помнят манията по различните видове игри на късмета в “зората на демокрацията”. Някои от съвременните играчи в онлайн платформите пък дори не са били родени, когато бинго беше модерна дума в началото на 90-те години. Но ако има такъв, който смята, че тази игра си е изпяла песента, то настоящето ни убеждава, че това е грешна преценка. А най-доброто доказателство откриваме при горещото бинго в Betmarket. Тази възможност е активна за потребителите и в интернет, след като допреди месец се практикуваше най-вече в традиционните игрални зали.

Всъщност, бингото не си е тръгвало никога. Това хазартно развлечение съществуваше и продължава да е валидна опция в наземните обекти на компанията. Именно върху тази концепция се изгради репутацията на бранда, която сега се пренася и в онлайн средата. Така че сега бинго в Betmarket може да се играе както в някоя от залите, разкрити от компанията в предишните години, така и в модерния сайт, достъпен от всяка точка на България.

Какво е необходимо, за да се играе бинго в интернет?

На първо време трябва да се направи регистрация. Създаването на профил в системата на букмейкъра не отнема много време, процесът се извършва за няколко минути, след което потребителите могат да разберат от първа ръка как се случват нещата в онлайн сферата. Има и специални бонуси за бинго, но при Бетмаркет е налице едно специфично изискване, на което клиентите на оператора трябва да обърнат внимание. За получаване на допълнителни средства за игра от офертите трябва да се направи верификация на профила, и то това да се случи преди да бъде внесен стартовият депозит. При други букмейкъри тази стъпка се изисква преди първото теглене, но тук условията са такива.

Когато вече се премине през тази част, а тя не “краде” толкова много от времето, дори и при задължителна верификация, вече може да се опита що е то бинго в Betmarket. Лесно е да се намери къде се намира тази игра в сайта, тъй като тя е означена с конкретен линк в главното хоризонтално меню в платформата. Винаги ще виждате връзката “Бинго Слот”, независимо на коя страница от сайта на букмейкъра се намирате в дадения момент. Всеки ден се организират игри в Live режим, като се включва Стрийм на живо, активен между 16.00 и 22.00 часа. Цената на участието е изключително достъпна, като един виртуален картон струва само един лев. Покрай тези тегления се натрупва и джакпот, който обикновено формира петцифрена сума, а при някои обстоятелства е възможно тя да бъде и по-висока.

Иначе правилата на бингото в интернет не са по-различни от тези в offline среда. Традиционно се раздават талони, в които присъстват числата от 1 до 90, като са разпределени произволно в 6 групи по 15 числа. Когато при тегленето излязат числата от една хоризонтална редица, се обявява “линия”. А когато пък бъдат изтеглени топките с всички 15 числа от някоя от групите, тогава се провъзгласява “бинго”. И това носи голямата печалба. Важно е кой пръв обявява тези постижения, тук се гледа на кого късметът се е усмихнал по-рано. В онлайн платформата ситуацията не е по-различна. А в Бетмаркет бингото определено е на високо ниво.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари