Израелският премиер Бенямин Нетаняху се е възстановил напълно

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху към момента се чувства добре и състоянието му е стабилно. Лекуващите му лекари заявиха, че той се е възстановил изцяло и няма нужда от лечение. Припомняме, че премиерът прекара изминалата нощ в болнично заведение. Проведените тестове и изследвания не са дали никакви притеснителни резултати или отклонения.

Съобщава се, че Нетаняху е страдал от временно обезводняване, след като за известен период от време той е бил на открито място в опасна жега по време на почивка. Той е заявил на лекарите, че температурата по това време е била около 40 градуса. Премиерът засне клип от лечебницата, в който апелира всички хора да бъдат изключително внимателни по време на горещините и да не подценяват рисковете, които крият слънчевите лъчи.

Самият той разказва, че вчера е прекарал време със семейството си около Галилейското езеро и се е излагал на пряко слънце, без да носи шапка или да приема течности, което категорично се е оказало лоша идея. Той отправи благодарност към всички, които са били разтревожени за състоянието му и за пореден път напомни колко е важно да се пие вода.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари