Какъв е характера ни според цвета на очите ни

Несъмнено най-изразителната част от нас са очите ни. Казва се, че те са вратата към душата ни. По тях можем да познаем в какво настроение е човека пред нас- тъжен, весел, напрегнат. Можем ли обаче да предположим какъв е характера на човека според цвета на очите му?

Сиви очи имат хората с високо самочувствие и поставящи си високи цели, които задължително трябва да изпълнят. За тях отговор „не“ не съществува. Някои от притежателите им могат да бъдат много безкрупулни. По-добре не ги ядосвам ядосвайте. Доста често те живеят в свой свят със собствени разбирания. Не подлежат на манипулиране.

Хората със сини очи са хора на изкуството- леко отвеяни, но усмихнати и добронамерени. Винаги в главата им има някоя грандиозна идея, която чака да види бял свят. Те са ларж, готови да помогнат винаги. Доста често си патят от тази си черта на характера. Душата на компанията, обичащи безкрайните забавления.

Притежателите на кафяви очи са с уравновесен и спокоен характер. Те не обичат да поемат рискове, залагат на сигурното. Лоялни са и не прощават предателството. Силно последователни са, като следват целта си докрай. Тяхното най-силно качество е търпеливостта. Домошари са, като за тях важи максимата „моят дом е моята крепост“.

Зелени очи имат хората родени лидери. Родени да командват и раздават заповеди. Доста често обаче реагират бързо и са импулсивни. Така грешат в преценката си и търпят загуби. Тяхната най-силна черта е че са устойчиви на напрежение. Трябва винаги да са в светлината на прожекторите.

Характера на пъстрооките хора е палитра. Те са като хамелеони. Гъвкави и нагласящи се според ситуацията. Това не трябва да е лошо качество. Просто са адаптинен тип хора. Обичат да експериментират и да излизат извън зоната си на комфорт. Любимото им нещо е да пътешестват на непознати места.

Хората с черни очи се срещат рядко. Те страстни, чувствени, но и избухливи. Хубавото е че бързо им минава и умеят да поискат прошка. С широки пръсти са и не умеят да си правят сметката.

Явлението при хора с различен цвят очи се нарича хетерохтомия. Те са уникални и се различават от другите хора. Екзотични и много отдадени в любовта. Носят мистиката в себе си.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари