Какви игри откриваме в онлайн казината у нас?

Традиционната игрална зала вече се пренесе изцяло в нашия компютър или телефон – зависи на какво устройство предпочитаме да играем. Вече не е задължително запазена територия за хазартните страсти да бъдат помещения с приглушено осветление, изящно обзавеждане и крупие, с което винаги трябва да се внимава. Лицензираните онлайн казина предоставят много по-голямо разнообразие от средностатистическия наземен обект, а комфортът да можем да използваме тези опции когато и където си поискаме накланя още повече везните в полза на интернет бетинга.

Действително, само в един сайт например можем да открием стотици ротативки. Количеството е впечатляващо, но това невинаги означава и високо качество. Често това са генерични продукти, т.е. възпроизвеждат една оригинална концепция, като я видоизменят съвсем леко, без да засягат принципа на игра. Затова и истинските ценители търсят това, което е отличително, а не просто поредния слот на плодова тематика.

Добър пример в това отношение без съмнение са качествените авторски Бинго Слот игри в Бет Маркет. Те са разработени изцяло от екип, който в продължение на четвърт век гради репутацията на компанията в споменатите вече традиционни зали. И когато идва моментът за преход към онлайн среда, букмейкърът вече разполага със завидна по обем собствена продукция, която да предостави на аудиторията. Естествено, има ги и масовите ротативки, присъстващи и на ред други места. Но акцентът е върху оригиналните игри за любителите на хазартната тръпка.

Завръща ли се “ретро” емоцията в казиното?

За някои може би звучи странно, че се отдава толкова внимание на бингото. Този вид хазартно забавление като че ли остана на заден план, когато се отприщи експанзията на интернет гейминга преди малко повече от десетилетие в световен мащаб и преди няколко години у нас. Акцентът падаше върху майсторството на покера и върху непрекъснатите иновации при слотовете, докато на тегленето на топчетата с числа от 1 до 90 не се обръщаше толкова внимание.

Но ето че може би дойде моментът за завръщане на тази “ретро” емоция. А тя съвсем не е непозната на аудиторията у нас. Все пак бингото беше широко разпространено в началото на 90-те години, когато хазартните развлечения бяха освободени от държавния монопол. Макар и да позатихна увлечението точно по този вид игра, то никога не е изчезвало напълно. А правилата на бингото са толкова лесни и достъпни за усвояване, че отварят врати и към по-широка публика в сравнение с блекджек и бакара например.

Така че често новото е добре забравеното старо, тази максима намира потвърждение навсякъде около нас, въпреки че технологиите обсебват все повече ежедневието ни. Не е преувеличено да твърдим, че интересните авторски Бинго Слот игри в Бет Маркет са свеж полъх в един бранш, който се разви експоненциално в последните година-две, но вече дава признаци за повторяемост и липса на изобретателност в някои аспект. Остава да видим дали най-актуалният букмейкър на българската хазартна сцена ще продължи в същия дух и занапред, но поне началото изглежда повече от обещаващо.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари