Кои са най-популярните безплатни онлайн игри

Едно от предимствата на онлайн казината е че можете да изпробвате безплатно дадена игра без да залагате реални пари, а онлайн кредити. Това са така наречените демо версии. Важно е обаче все пак да знаете долу горе на какво точно ви се играе, а не да цъкате безцелно. Посочили сме ви двата типа най-популярни игри, които може да пробвате.

Слотове

Причината игрите тип слотове да са едни от най-предпочитаните е че не се изисква кой знае каква подготовка и вникване в материята на правилата. Това са лежерни игри, като от вас се иска само да натиснете едно копче. Най-популярните ротативки са Risa of Ra,20 SuperHot, Starbust, Dead or Alive, Gonzos Quest.

Игри на маса

Този тип игри са за по-сериозните играчи, като в реалната игра се залагат по-големи суми отколкото на ротативките. Когато се замислим първите игри, които ни идват наум са покер и блекджек. Те са по-сложни и изискват познания и вникване в играта. За някои хора те дори са изкуство. Използването на демо версията е идеален начин за опознаване на самата игра.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари