Кои са основните бетинг функции, които са налични за футболни залози?

Светът на футболните залози се разви изключително в последните години. Много нови бетинг функции се появиха и вече потребителите имат още повече избор и контрол върху своите залози. В този материал ще разгледаме основните функции, които са налични за футболни залози и играчите могат да извлекат ползи от тях. Със сигурност вече сте използвали повечето от опциите, за които ще говорим в следващите редове, ако обичате да правите футболни залози.

Създай залог

Създай залог е една от популярните бетинг функции в българските букмейкъри и чуждестранните хазартни оператори, които работят у нас. Вие може да постигнете високи коефициенти в Уинбет, използвайки опцията за създаване на залог, която е наричана също бет билдър (Bet Builder). След като отворите футболни събитие в Уинбет или друг букмейкър със Създай залог, вие може да избирате няколко селекции от събитието в един фиш. Например може да поставите залог за краен изход, двата отбора да вкарат, корнери и картони в мача на един фиш. Така ще направите залога на доста висок коефициент и може да спечелите по-голяма печалба.

Кеш аут

Кеш аут функцията е една от първите в залаганията, която навлезе в букмейкърите. Вие може да контролирате залозите си преди мач и на живо и да ги затваряте, когато прецените за добре. Може да спечелите печалба, близка до максималната, както и да минимизирате загуби, спасявайки част от заложената сума, след като виждате, че нямате шанс за успех. На много залози на Висшата лига в Уин Бет играчите обичат да използват кеш аут. Комбинирайки няколко срещи в права колонка, то може да не чакате крайния изход на всички събития, използвайки кеш аут. Така ще си гарантирате печалба по-рано и вече няма да ви интересува развоя на останалите селекции. Дори и някоя от тях да е губеща, вие вече сте взели вашата печалба от залога, след като сте го затворили с кеш аут функцията.

Пряко предаване

Онлайн букмейкърите имат функция Пряко предаване на спортни събития. В раздел На живо, където се поставят залози на вече започнали събитие, можете да гледате в реално време спорт от цял свят. Пряко предаване е налична за избрани събития според самия сайт за залагания. Някои букмейкъри може да излъчват предимно тенис, волейбол и тенис на маса, но при други е възможно да гледате много футбол от топ първенства, баскетбол, дартс, електронни спортове и т.н. Използвайки прякото предаване на букмейкърите, вие ще видите как се развива срещата и може да направите по-добър залог.

0% марж на залозите

Залози с 0% марж е едно от новите допълнения на онлайн букмейкърите. Сред актуалните бонуси за футбол на Winbet.bg ние виждаме и това предложение. На мачове с 0% марж на коефициентите, потребителят получава най-високите ставки за краен резултат и победител в мача. Тази функция за залозите на футбол се счита и за бонус. Реално вие ще вземете по-голяма печалба спрямо ако заложите на същото събитие в друг хазартен оператор. Офертата Залози с 0% марж е чудесна за любителите на футболни залагания и всеки ден се предлагат събития с по-високи коефициенти в доста от водещите сайтове за онлайн залагания в България.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари