Крими новините през деня

Трагедия в Благоевградско – възрастен мъж е открит мъртъв в дома си в село Микрево. Жестокото убийство е станало с брадва, като са задържани двама мъже. Подаден е сигнал на 112 за 82 годишен мъж, който е бил в безпомощно състояние. След бързи оперативни действия са задържани двама съселяни на дядото. Следва да се установи колко точно са замесени в престъплението. Възрастния мъж е бил бръснаря на селото, като при първоначалния оглед е установено, че черепа му е разцепен на две от горната част на главата.

Продължава акцията за залавяне на пияни и дрогирани водачи на пътя. За днешния ден при направени 8480 проверки са установени 43 души под въздействието на алкохол и 14 дрогирани шофъори. Общо 15 водача са отказали полеви тестове.

Жена е в тежко състояние след катастрофа в Пловдив. Поради несъобразена скорост тя се блъска в електрически стълб на кръстовището на Коматевско шосе и улица „Хаджи Димитър“. Тя е откарана в пловдивска болница. Няма други пострадали.

42 годишен мъж е намушкан на улица „Хан Пресиян“ в София. Причината е била спречкване, като пострадалият е откаран в Пирогов с много прободни рани по цялото тяло.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари