Крими новините през деня

В резултат на катастрофа край Харманли беше задържан мъж, който превозвал нелегални мигранти. По време на рутинен обход полицейската патрулка подала сигнал на колата да спре, но шофъора не се подчинил и последвала гонка. Той се блъснал в патрулката и избягал, но след няколко часа бил заловен. Два дни преди произшествието бил спипан да кара без книжка и с 2 грама наркотик. Статута му е хуманитарен. Регистрационните табели са на друга кола. Образувано е дисциплинарно производство.

Заловиха 44 годишен мъж опитал се да пазарува с фалшиви пари. Сигнала е подаден от магазин в Смядово, където се опитал да плати с фалшиви 20 лева. Мъжа е задържан и е образувано досъдебно производство. Куриозното е че извършителя е в изпитателен срок за същото деяние.

Отново крупна сума недекларирани пари бяха спрени на „Капитан Андреево“. 951 137 лева под номинала на британски, ирландски и шотландски лири бяха открити в автобус с турска регистрация, който напускал страната. Открити са в багажа на румънски гражданин. Обвиняемият е задържан за 72 часа, като се води следствие. 15 600 000 лева са недекларираните пари, които са спрели митничарите на „Капитан Андреево“ от началото на годината.

Заловен е 34 годишен мъж, който е шофирал под въздействието на алкохол и наркотици. След извършен обиск в жилището му в Нови пазар са иззети и 30 антични монети и марихуана. Това не е първото провинение на мъжа от този характер.

Трагедия се разигра в Стара Загора. Военен уби приятелката си и след това се самоуби. Жена подала сигнал, че не може да се свърже с дъщеря си. Полицейски служители отиват на проверка в дома и като се натъкват на два трупа и пистолет до тях. Случая се разследва от военната прокуратура, като тепърва ще се изясняват обстоятелствата довели до злощастното събитие.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари