Крими новините през деня

37 годишна жена нападна полицай в София, за което Софийската градска прокуратура и повдигна обвинения. Причината е че първо е нападнала охранител в сградата на Централен кооперативен съюз. След идването на полицейския екип тя продължила да буйства, като удряла с юмруци полицейския служител. Жената е с инициали Н. П. Предстои дело след като са направени нужните експертизи и са разпитани хората станали свидетели на случилото се.

62 годишен мъж беше задържан заради притежание и разпространение на детска порнография. Гнусните кадри били на деца под 14 години. При направените обиски са иззети три мобилни телефона, записни заповеди за близо 400 000 лева, договори за заеми, лихварски тефтери. След направена справка е установено, че на негово име има 45 имота.

Отново има много хванати дрогирани и пияни шофъори на пътищата – 22 са употребили алкохол, а 28 са били под въздействието на наркотици. Съставени са 2335 фиша и 710 административни акта.

Водача на автобуса, който катастрофира на 14 август край Стара Загора остава в  ареста. 40 годишния сърбин искаше да бъде пуснат с мярка парична гаранция или подписка, но съдът не уважи молбата му. Припомняме, че при катастрофата пострадаха 12 деца между 6 и 16 години, като и двама пълнолетни. Междувременно излязоха резултатите от назначената проверка на фирмата превозвач. Сръбските власти са открили че те имат над 99 акта за нарушения.

На съд отиват мъж и жена, които се опитали да заблудят полицията, че офис за бързи кредити е бил обран. 34 годишната жена, която е била мениджър на софийския офис на кредитната фирма дължала 1400 лева на 44 годишния си съучастник.  Понеже тя не разполагала със сумата решили да инсценират грабеж. Случката се е разиграла навръх Коледа преди 2 година, като мъжа бил задържан и за притежание на кокаин.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари