Крими новините през последните дни

Мъж е пострадал след сбиване пред нощно заведение в Русе през късните часове вчера. 45 годишния мъж е настанен в болница с прободна рана без опасност за живота. Полицейските органи веднага са тръгнали по горещи следи и са стигнали до 51 годишен извършител. Той е задържан за 24 часа, като предстои разнищване на случая и на причините довели до опита за убийство.

Комарджия проигра семейните спестявания– през 30 юни, жител на село Врачеш подава сигнал, че е ограбен пред  благоевградско казино. На пристигналите полицейски екипи той казва, че му е нанесен побой и са му откраднати 2000 лева. Мъжът е бил видимо пиян. След проведени оперативни действия, преглеждане на видеозаписи истината за инцидента бързо лъсва. Оказва се че под въздействието на алкохол мъжа проиграва семейните парите и не е знаел как да обясни липсата им пред жена си.

Ружа Игнатова вече е в списъка на 10-те най-издирвани престъпници на ФБР. Крипто кралицата, както медиите я кръстиха е обвиняема заради придобилата известност схема „Понци“. Тя е обвинена че е измамила клиентите си с над 4 милиарда долара. Тя пласира на пазара мнима криптовалута, като през 2017 година обира печалбите и изчезва безследно.

Абсурдно престъпление в София – мъж ограби дете. Задържано е 20 годишно лице от мъжки пол. На 11 юни около 20 часа вечерта пред Софийския университет мъжа е отнел насилствено 35 лева от 13 годишно момче. Провежда се разследване, като наказанието което може да получи обвиняемия е „лишаване от свобода от 1 до 3 години“.

10 лихваря бяха задържани след специализирана полицейска акция провела се в Царево, Бургас и Карнобат. Завардени са всички изходи на градовете, като се извършват щателни проверки на преминаващите коли. Акцията се извършва от служители на ГДБОП и криминални полицаи от ОДМВР Бургас.

Обвиненията са за лихварство, принудително събиране на просрочени заеми, заплахи и нанасяне на средна телесна повреда. От МВР подчертават, че в близките години не е имала толкова сериозна акция срещу подобен тип престъпления в областта.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари