Лена Бориславова коментира слуха за досъдебното производство

Лена Бориславова, началникът на политическия кабинет в оставка, коментира слуховете за организираното досъдебно проиводство срещу нея. Тя сподели, че няма официално уведомление за такова досъдебно производство. Единствената информация по тази тема тя е получила от медиите.

Медиите търсиха Бориславова за коментар по темата, че градската прокуратура в София е организирала досъдебно производство, повод неизгодна сделка срещу нея.

Информацията, която знае Лена Бориславова е свързана с досъдебно производство, което е свързано с договор на кантора, в която е работила преди време. Въпросната кантора е помагала на новото ръководство на ББР в борбата с вписването му, както и изобличаването на първите по-големи кредити, които са били сключени при нарушение на някои правила.

Тя отново подчерта, че и е известно само това дело и ако има друго, тя няма представа, тъй като е научила за това единствено от медиите.

Бориславова отсече, че е невъзможно да е имала участие в това включване на тази неизгодна сделка, защото е участвала в консултантски юридически екип и не е имала дадени правомощия от банката или кантората.

Според нея, тези твърдения са се появили в жълтите медии, според които Бориславова е получила хонорар по този договор. За финал тя заяви, че няма абсолютно никакви притеснения по темата.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари