Мартин Кембъл дава награда на кино творци от България

Мартин Кембъл, холивудски режисьор пристига в България, за да даде парична награда от 50000 евро на български кинотворци. Това ще се случи на 2 юли в Свети Влас, по време на „Свети Влас филм фест“.

Режисьорът ще бъде специален гост на събитието. В кариерата си Кембъл режисира едни от най-известните холивудски филми.

Наградата, която ще връчи, е Danny Lerner Award, която е предназначена за екип от млади български кино творци. Наградата е част от програма“Ню Бояна филм студиос“.

Журито на „Ню Бояна филм студиос“ ще разгледат всички участници в конкурса, които до 30 юни трябваше да изпратят свой кратък сценарий за филм. Победителят ще се обяви по време на церемонията по награждаването.

Големият победител ще вземе чек за 50 хил. евро, както голямата възможност да заснеме своя сценарий със специалното участие на екип от професионалисти, който ще бъде организиран от FilmForge.

Най-популярните екшън издания за тази година ще се предлагат до 2 юли.

Днес в 21:00 часа в Амфитеатър „Арена“ в Свети Влас ще бъде излъчен „Топ Гън: Маверик“. Други известни заглавия, които ще бъдат включени в програмата са: „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“, „Смъртта може да почака“, „Жълт олеандър“ и други.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари