Намериха тялото на дете, изчезнало във водите на язовир Камчия

Намериха тялото на едно от двете деца, които изчезнаха безследно в язовир Камчия. Новината съобщиха от районното управление в град Бургас. Сигналът по този случай е постъпил от мъж на 24-годишна възраст, който е обходил водоема и съвсем случайно е забелязал тялото на детето. Той съобщава на органите на реда, че на два метра от брега е открил тяло на човек.

Полицията е реагирала на сигнала незабавно. На място е констатирано, че тялото е на момиче на 14-годишна възраст от с. Подвис, което е влязло във водите с момиче на 9-годишна възраст от с. Везенково на 15.07.23 г. Предстои да бъде назначена аутопсия, за да се установи причината за смъртта.

Спасителните екипи и полицията продължават да издирват другото дете. Момичетата изчезнаха, след като около язовира се е състоял пикник от две семейства с общо пет деца. Около 15:00 часа всички са решили да се изкъпят. Родителите на децата споделят пред полицаите, че изведнъж всичките деца са потънали и са викали за помощ. Роднините им са успели да извадят само три деца.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари