Не е ясно кога от ПП ще имат номиниран премиер

Андрей Гюров, който е председателят на ПП заяви днес в Парламента, че на този етап не може да даде отговор на въпроса дали „Продължаваме Промяната“ ще имат номиниран премиер през следващата седмица.

Според него, към този момент кабиентът не се намира в работещ формат, тъй като за да се случи това е необходимо четирите партии – БСП, ДБ, ИТН и ПП да преговарят и да се обединят около общата идея. Засега не са се състояли преговори между „Продължаваме Промяната“ и „Има такъв народ“ или поне не е имало директни такива. Гюров смята, че засега няма абсолютно никаква конструктивност между членовете на ИТН.

Програмата за управлние не е довършена, поради новопостъпилите предложения, получени вчера от ИТН. Към този момент протичат преговорите за съгласуване по ресори и се очаква до края на този ден да има резултати. Гюров допълва, че имат известни разногласия по тези предложения, но не пожела да изясни какви точно са те. Когато всички коментари са събрани, тогава ще бъдат конкретизирани и различията.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари