Otgovorite.bg е новото българско онлайн списание за споделяне

Живеем в динамични времена в които всичко се развива с изключителна скорост. Стресът е много голям, храната става все по-изкуствена, а въздухът и климтичните условия драстично се промениха. Появиха се много болести и странични явления за които не бяхме чували до сега. Всичко това се отразява на човешкия организъм и той претърпява сериозни промени, предаващи се с поколения. Но както гласи старата поговорка: „Не питай старило, питай патило“, ако споделяме опит и знания по между си, със сигурност може би ежедневието ще ни стане много по-леко. Така смята и екипът на най-новата българска платформа за споделяне Otgovorite.bg.

Какво предлага платформата Отговорите БГ?

Сайтът Οtgovorite.bg е българско онлайн списание, което предлага богата гама от подходящи решения за по-леко и приятно ежедневие. В сайта ще намерите различни категории като здраве, красота, хитринки, мама и бебе в които, потребителите на сайта могат да публикуват авторски статии, рецепти или насоки за по-добро здраве.

Как да стана автор в otgovorite.bg?

За да публикувате в сайта Отговорите.бг, е необходимо да си направите регистрация, която изисква само имейл за повърждение или да се логнете директно чрез facebook профила си.

Как да се регистрирам в Otgovorite BG?

За да се регистрирате в платфомата и да може да публикувате авторски статии в Отговорите БГ, трябва да попълните формата за въвеждане на данни, намираща се в горния десен ъгъл на сайта.  Необходимо е да разполагате с валиден e-mail адрес, на който ще получите писмо от otgovorite.bg за потвърждение.

Въведете правилно вашия e-mail и парола, тъй като те ще са ви необходими за понататъчното ви влизане в сайта . Ако искате да избегнете процедурата по регистрация, разбира се екипът е помислил и за това, като предоставя опцията „ влез чрез Facebook акаунт „ .

Регистрацията е задължителна процедура за потребителите, които искат да станат автори или да участват със своя статия в otgovorite.bg !

С регистрацията си, вие се съгласявате с общите условия за ползване на онлайн платформата и ставате автор на съдържание.

Какви теми са подходящи за otgovorite.bg?

Ако писането ви е хоби и обичате да проучвате интересни факти, то Отговорите БГ е вашето място да ги споделите. Тук, авторите могат да публикуват статии на различно теми като: рецепти за здраве, кулинарни решения, любопитни факти, проучвания, хитринки и тънкости, актуални теми за красота, майчинство и др.  Всички теми налични в категориите на сайта са напълно подходящи за вашите авторски статии. Имате право да споделяте снимки, видео и връзки към източници, стига вашата информацията да бъде уникална, интересна и най-вече полезна за останалите потребители в платформата.

В профила си, ще може да запазвате любимите си статии и да споделяте в социалните мрежи. Ако пък искате само да четете и да се информирате, то може да превключите на специален режим за четене.

Екипът на отговорите.бг са помислили и за хората, които обичат сутрешното кафе с късмет. Независимо дали сте регистриран или не в платформата на списанието Отговорите, то вие може да си изтеглите късмет по всяко време и да проверите, какво ви е отредила сътбата за деня!

Успех драги читатели!

От екипа на otgovorite.bg

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари