Пари валяха от небето в столичен квартал

Пари валяха от небето в известния столичен квартал „Борово“. Действието се развива тази събота, като граждани забелязали наличието на екип от полицаи и пожарникари, които буквално започнали да обират падналите пари от клоните на всички дървета в местността.

Въпросната улица веднага е била затворена от специалните екипи, като сред тях имало и линейка. Случаен минувач е забелязал въпросното дърво около 19:00 часа тази събота. Очевидецът разказва, че ситуацията е била забавна, особено в момента, когато екипите са започнали да прибират парите от дърветата. По-късно той видял в социалните мрежи, че жената, изхвърлила парите си, има психически проблеми, като този случай не е единственият подобен. Жената имала навика да хвърля и други вещи през терасата си доста често.

Преди три години полицията е получила още сигнали за такива действия. Според местните власти, жената живее сама и се издирват неините близки. Общата сума, която е била изхвърлена, е била голяма, но от полицията не пожелаха да уточнят нейния размер.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари