По-смели дори от вашите фантазии: Как да изберем правилният модел сутиен

Наясно сме, че откакто сте започнали да се чувствате жена и да употребявате толкова обичаните и незаменими сутиени, вие сте се насочили към конкретни модели. Те са оформили бюста според желанията ви. Доставили са нужната подкрепа за по-голяма увереност и са станали неразделна част от ежедневието ви. Тук обаче ще разгледаме някои абсолютно шеметни модели, които ще вземат ума не само на вашите мъже, но и на притежателките си.

Всички модели сутиени, които излизат крачка напред в ролята си на тотално предизвикателно бельо, заслужават огромна доза уважение. Следващите редове са само за смелитеq и ако не ви стиска да излезете извън общоприетите норми, може да не ги четете!

Нотка съблазън

Какво е дамското бельо?! Необходимост, лукс или прищявка? Всичко изброено. Хубаво е да притежавате сутиени, които с нищо няма да изпъкнат на фона на вашата кожа. Едноцветни, изчистени модели, семпъл дизайн и много удобство. Под спортните тениски или официалната риза, тяхното присъствие е задължително.

Но нека обърнем внимание на всички онези мигове, в които ни се иска да се поотпуснем, да изглеждаме невероятно съблазнително и да си повдигнем самочувствието до непознати висини. За летните нощи или онези незабравими моменти до камината в зимната хижа, секси бельото е must have.

Какви са вашите форми

Обикновено избираме бельото според формата на бюста. Ще сложим малка отметка и ще апелираме към дамите с всеки вид и размер. Секси бельото не се вълнува от големина. Дори не ни касае особено до колко е удобно. И без това бързо ще го свалите.

Тук е важно да има изобилие от дантела, много провокативни елементи или дори липсата на плат. Не се колебайте да използвате подобни красоти под вечерните летни тоалети. Винаги ще се намерят подходящи, които да паснат на ефектното ви бельо. Вярно, рискуваме да избираме дрехите според бельото, а не обратното, но точно тук е тръпката.

Веднага ви предупреждаваме, че телесните нюанси няма лесно да се вместят в картинката. По-скоро заложете на черен или червен цвят. Класиката няма да ви изневери и ще предизвика точно този ефект, който целите.

Дори да сте върли привърженички на консерватизма, поръчайте си поне един чифт луксозно бельо, ей така за разкош. И без значение дали предпочитате push-up модели, полу-подплънка, без банели, безшевни или бриджитка, на страниците на Bul Bel ще откриете повече от това, което ви трябва.

Гарантираме ви, че удоволствието за сетивата ви ще бъде пълно, само докато разглеждате. Остава да се насладите на миговете, в които ще започнете да носите неустоимите красоти!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари